Māmiņu pieredze ar BioGaia preparātu mazuļiem

12. Mar 2016, 15:54 DivuMeituMamma DivuMeituMamma

Pēc paziņas ieteikuma nopirku savai mazajai šo preparātu. Jāsaka, ka mums palīdzēja daudz labāk par ārstes ieteikto Espumizan. Tagad mazā daudz vieglāk kakā, arī gāzītes labāk iznāk - pietiek pielikt kājiņas pie vēdera un viss notiek.

Gribēju jautāt par citu māmiņu pieredzi ar BioGaia - cik ilgi devāt šo preparātu? Pēc nedēļas pamēģināju vienu dienu izlaist un mazā atkal raud, var redzēt, ka vēderiņš sāp. Iedevu šodien atkal, bet cik ilgi tad dot, lai nenokaitētu.

DivuMeituMamma DivuMeituMamma 13. Mar 2016, 12:16 citrongalva

Mēģināju dot fenheļa ūdeni, bet arī īsti nelīdzēja, arī pati dzeru kādu nedēļu fenheļa tēju. Rezultātā atmetu, turklāt, lasot par vēdera problēmām zīdaiņiem, kaut kur biju izlasīju, ka tējiņu došana mazajiem ķipariem pirmajos mēnešos var nevis līdzēt, bet pat negatīvi ietekmēt zarnu mikrofloru. Nezinu, cik daudz tajā ir patiesības, bet tā kā mums no tā fenheļa labāk nepalika, tā arī pārtraucu.

DivuMeituMamma DivuMeituMamma 13. Mar 2016, 12:11

Paldies par komentāriem, tad nu turpināsim lietot. Otrdien vēl regulārajā vizītē ar pediatru pakonsultēšos, bet līdz šim tiešām tikai to labāko varu pateikt par šo preparātu.