Lieldienu recepšu konkurss ir klāt! Piedalies! Gatavosim svētku galdu kopā!

Lieldienu recepšu konkurss ir klāt! Piedalies! Gatavosim svētku galdu kopā!

17. Apr 2017, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Vai esi prātojusi par savas ģimenes svētku galda noformējumu? Un ko gardu šogad ēdīsiet? Noteikti, pirms svētkiem ir jau jābūt gatavai, lai pēdējā brīdī nav jāuztraucas, ka kāda recepte tomēr neiet pie sirds vai nav nemaz tik vienkārši pagatavojama. Parādi un pastāsti, ko Lieldienās gardu pagatavot no olām, atrādot savas receptes mums!

Alojas želejas ir viegli pagatavojamas želejas un ķīseļi, kas var noderēt, gatavojot ko gardu arī Lieldienu galdam. Izmantojot želejas gardumu gatavošanā, tās sastingstot ieņems trauka formu, kurā tās būs iepildītas. No Alojas želejām Lieldienu svētku galdam varēsiet pagatavot krāsainas želeju olas, kas garšos gan lieliem, gan maziem.

20170331214958-75140.jpg

Piedalies konkursā!

 

Gaidām tavas receptes!

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu -"Gardas-receptes, Lieldienas"

- Pievieno savu Lieldienu ēdiena recepti ar aprakstu, pagatavošanas gaitu, nepieciešamajām sastāvdaļām, un ideālā gadījumā - foto no tapšanas gaitas, kā arī, protams, - pašu gatavo ēdienu!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

BALVA

Alojas dāvanu grozs!

20170404110750-39437.jpg

Alojas želejas ir viegli pagatavojams saldais ēdiens.

Lai pagatavotu želeju ir nepieciešams tikai ūdens, bet par pārējo ir pārupējušies Alojas želeju ražotāji.

Alojas želejas satur daudzas cilvēka organismam nepieciešamās aminoskābes un tās nesatur sintētiskās krāsvielas, tāpēc Alojas želejas var droši piedāvāt bērniem.

Veikalos Jūs atradīsiet Alojas želejas ar 7 dažādām garšām: ķiršu, citronu, persiku, dzērveņu, apelsīnu, kivi un zemeņu.

Alojas želejas var lietot kā atsevišķu saldo ēdienu, var papildināt ar ogām un augļiem, kā arī var izmantot dekorējot tortes un kūkas.

Alojas želeja noteikti patiks Jūsu bērniem, jo kādas formas traukā tā tiks ielieta, tādu formu tā saglabās, kad būs sastingusi.

Iedvesmojošās receptes, neierobežotā daudzumā gaidām līdz 19.aprīlim ieskaitot! Recepšu skaits ir neierobežots.

Māmiņu Klubs