Kur iegādāties Tommee Tippee radioaukli?

Kur iegādāties Tommee Tippee radioaukli?

24. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Cik maksā Tommee Tippee radioaukle?" vaicājušas māmiņas. Esam sazinājušies ar izplatītājiem un ar prieku paziņojam, ka:

Tommee Tippee radioaukle maksā aptuveni 189,05Ls.

Tommee Tippee radioaukli var iegādāties:

"Cipollino"

T/C Domina,

T/P Alfa,

T/C Origo;

"Baby City"

i/c Riga Plaza;

"Baby City Toy City"  

t/c Atrium Azur

veikalā "KidzOne"

t/c Spice.

 

Drošību, mazuļa komfortu miega laikā un vecāku ērtības nodrošina:

  • Jauns Digitālais monitors no sērijas Closer-To-Nature, komplektā ar kustību sensora matracīti. Matracītis seko līdzi bērna kustībām un skaņām, ļaujot jums mierīgi atpūsties. Vienkāršs lietošanā un lakoniska dizaina, iederēsies jebkurā istabā.
  • Šī radioaukle jeb digitālais kustību un skaņas monitors izmanto Digitāli Aprīkoto Bezvadu Tehnoloģiju (Digital Enhanced Cordless Technology -DECT), ļaujot bez traucējumiem veikt novērošanu.
  • Digitālais kustību un skaņas mointors (raioaukle) ir kā sapnis vecākiem- vienkārši operējams, intuitīvs dizains, darbojas 300 m tālā distancē - sniedzot  vecākiem pārliecību par mazuli no attāluma.
  • Vecāki var mierināt un parunāties ar mazuli no citas istabas ar Radioaukles '" runāšanas" funkciju, kurai iebūvēts skaļuma regulators.
  • Radioaukles īpašā funkcija ir unikālais skaņu un kustību sensors - matracis, kas paredzēts lietošanai zem matrača bērnu gultiņā. Sensors seko līdzi un palaiž trauksmes signālu, ja nav novērota kusti'ba ilgāk par 20sekundēm. Lielākajai daļai vecāku, šis paklājiņš ir noderīgs, kamēr mazulis ir vēl jaundzimušais. Kolīdz bērns spēj brīvi kustēties apkārt pa gultiņu - vecāki var izmantot tikai radioaukli, bet sensora matracīša.
  • Vecāku klausulei ir viegli salasāms LCD ekrāns, kas rāda istabas temperatūru, baterejas uzlādes pakāpi, auotmātisko kanāla izvēli un skaņas stipruma indikatorus.

20130913142450-55673.jpg