krūts barošana + sports = ?

krūts barošana + sports = ?

22. Jan 2014, 11:15 siiiceee siiiceee

Esmu mammas lomā pirmdzimtajam dēlam jau četrus mēnešus(1.feb). Jūtos lieliski un baudu kompāniju ar dēlu un priecājos ,ka man ir tā iespēja būt mammai,tomēr ar ''būšanu par mammu  ''mana dzīve nebeidzas. Sportoju pirms mazā un vakar biju uz pirmo crossfit treniņu. Prieks,ka esmu atsākusi kaut ko darīt,bet tajā visā ir viens problēmjautājums- es baroju ar krūti un uztrauc ,vai piens nesadegs?! protams,no zila gaisa šo hipotēzi neesmu izrāvusi.

Novembra ''mans mazais''žurnāla numurā bija raksts par sporta un piena mijiedarbību, kā arī esmu lasījusi internetā , tur viedokļi atšķirīgi. uzsvars likts uz to ,ka sportot vajag,kā arī var turpināt barot ar krūti,tomēr vakar treniņā satiku vienu mammu,kura pēc pieredzes pateica,ka sportot labāk vajag uzsākt,kad vairs nebaro ar krūti,jo viņas gadījumā pieniņš pazuda.

Parunāsim!! kāda ir Jūsu pieredze ar sportu un krūtsbarošanu?kad atsākāt aktīvi sportot?

foto(google.com)

23. Jan 2014, 17:02

eju peldet reizi ned. no februara virs laidis 2 reizes ned. ta mana gadijuma nav intensiva slodze, kas varetu ko butiski ietekmet.

pandulaacis pandulaacis 23. Jan 2014, 13:16

Eju pie treneres privāti, bet ar nākamo nedēļu sākšu apmeklēt grupu nodarbību - pilates divreiz nedēļā. + mājās slēpjveida trenažieris. Puikam 3 mēneši. Ar pienu iet visādi, bet nesaistu to ar vingrošanu, puikam vienkārši baigi daudz vajag.

siiiceee siiiceee 22. Jan 2014, 16:20 lifelover

Paldies, pozitīvu pieredzi prieks lasīt 😀