Ko var dot mazulim padzerties?

10. Mar 2016, 20:17 S A N T A S A N T A

Sveikas mammas, manam mazajam ir divi mēneši, esam tagad tikai uz piena maisījumu pārgājuši, jo man piena vairs pašai nav. Ko un cik daudz, cik bieži mazajam varu dot padzerties? Un kā dot? No pudeles vai karotes? Lūdzu padalieties pieredzē. :)

wolfwoman wolfwoman 14. Mar 2016, 18:32

Es arī dodu ūdeni no pudelītes,bet ģimenes ārste ieteica arī fenheļu teju pret vēdera pūšanos,bet tēja viņam nepatika,,tg lietojam biogaia pilienus palīdz ir mierīgaks un mazāk raud nekā iepriekš.

S A N T A S A N T A 11. Mar 2016, 21:31 piicka

Esmu jau likusi, nekā nenāk ārā, gan atslaucot gan zīžot piena man vairs nav. Un nu jau ir kāda nedēļā.

piicka piicka 11. Mar 2016, 20:50 S A N T A

Kāpēc jāatslauc? mazais nezīda? Tak pilns internets ar zīdīšanas konsultantu padomiem,ka atslaukšanas spēšanā vai nespēšanā nav objektīva sprieduma par to, vai ir piens vai nav. Ir ļoti daudz sieviešu, kuras mehāniski atslaukt nespēj ne pili, bet mazais ar mutīti izzīž pietiekami. Mutīte ir daudz spēcīgāka par jebkuru sūknīti vai rokām! Iespējams, Tev piens būtu vēl joprojām, bet mēģinot to atslaukt, tu esi nospriedusi, ka tā vairs nav, un atņēmi mazajam šo prieku tikt pie Tava pieniņa! ☹ Varbūt vēl kaut ko var saglābt - liec mazo pie krūts un ceri, ka jums izdosies!

S A N T A S A N T A 11. Mar 2016, 19:25 Gunita_P

Nav vairs piens man, esmu jau mēģinājusi vairākas reizes atslaukt, bet nekāā. ☹