Jaunās Huggies® Newborn autiņbiksītes ar mitruma indikatoru un īpašu kabatiņu!

25. Dec 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies® šoziem nāk klajā ar  jaunām un uzlabotām autiņbiksītēm jaundzimušajiem Huggies® Newborn!

Tikko dzimušam bērniņam nepieciešama īpaša kopšana, maigums un rūpes. Katra diena nāk ar jauniem pārsteigumiem bērniņa attīstībā, tāpēc Huggies® Newborn speciālās autiņbiksītes jaundzimušajiem radītas ļoti ērtas, mīkstas un maigas, papildinātas ar unikālām iespējām - mitruma indikatoru un īpašu kabatiņu, kas pasargās no noplūdēm.

Mūsu visu laiku vislabākā maigā aizsardzība!

20131104184531-15364.jpg

Jaunās Huggies® Newborn nodrošina vēl lielāku komfortu jaundzimušiem bērniņiem, kā iepriekš.

Huggies® Newborn autiņbiksītēs iestrādāts speciāls mitruma indikators, kas iekrāsojas zaļš, kad autiņbiksītes ir mitras un signalizē, kad tās laiks nomainīt. Jaundzimušam bērniņam it īpaši svarīgi justies sausam. Bērna āda ir maiga un viegli iekaistoša, tādēļ mitruma indikators būs lielisks palīgs mammai un tētim, lai parūpētos par savlaicīgu autiņbiksīšu maiņu un bērniņš vienmēr būtu sauss.

Vēl viena noderīga īpašība jaunajās Huggies® Newborn ir īpaša kabata muguras jostiņā, kas palīdz izvairīties no noplūdēm aizmugurē.  Sausa muguriņa jaundzimušajam ļaus čučēt saldā miedziņā un justies mierīgam.

Jaunajās Huggies® Newborn ir uzlabotas arī aizdares austiņas - tās stiprinās jebkurā vietā uz autiņbiksītēm, tādejādi palīdz labāk autiņbiksītēm piegulēt un regulēt to izmēru - kā ērtāk pēc mazā puncīša apkārtmēriem!

Huggies® Newborn veidotas no unikāliem, mīkstiem un “elpojošiem” materiāliem. Autiņbiksīšu ārējais slānis satur 100% dabīgu kokvilnu un padara tās jo īpaši maigas un mīkstas. 

Autiņbiksītes rotātas ar mīļiem Disney zīmējumiem - Vinniju Pūku un Tīģerīti. Iepakojums ir skaistos, dzeltenos pasteļtoņos, kas radīs patīkamas sajūtas un iepriecinās ikvienu mammu un tēti.

Huggies® Newborn pieejamas 2 dažādos izmēros:

-  no 2 - 5 kg

-  no 3 - 6 kg

Meklē labākajos Latvijas veikalos! Neaizmirsti Huggies® jaundzimušo autiņbiksītes ielikt savā dzemdību somā, lai pirmā satikšanās lielajā pasaulē būtu maiga, mīksta un sausa!

20131104200519-71679.jpg

Alexa26 Alexa26 09. Nov 2014, 20:22 ,Maija

Bija arī Jg. RAF Centra Rimi

Šīm nav, bet tā vietā ir visur līpošās austiņas, kas ļauj iekārtot autiņbiksītes (sariktēt) kā vajag

ziemelbriedis ziemelbriedis 15. Nov 2013, 15:01

šim jaunajam haggies variantam pirmajā izmērā ir vietiņa nabiņai, kā iepriekšējām???

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 11. Nov 2013, 14:22

Kuru katru dienu jābūt visos lielākajos veikalos

Paldies par šīm ziņām, kur tās nopērkamas!

08. Nov 2013, 14:06 mazaalolita

Autiņbiksītes Jelgava var iegādāties MAXIMĀ , domaju, ka ir parādījušies arī Rimī 😀

Autiņbiksītes meklējiet lielākajos veikalu tīklos, kā arī bērnu preču veikalos! Iespējams, ka nomaiņa veikalu plauktos notiek pakāpeniski!