Huggies – palikt pie pārbaudītām vērtībām

Huggies – palikt pie pārbaudītām vērtībām

21. Jan 2019, 14:25 Kazimiera Kazimiera

Gaidot pirmdzimto, topošie vecāki ļoti rūpīgi, citreiz pat pārāk rūpīgi iepērk nepieciešamās mantas – drēbes, higiēnas preces, mēbeles, rotaļlietas, palīglīdzekļus bērna kopšanai un attīstībai utt. Nereti šajā “ligzdas vīšanas” maratonā tiek iegādātas mantas, kuras tā arī netiek atpakotas vai izmantotas vien pāris reižu. Arī mums tā ir bijis. Viena no šādām lietām, ko es atceros, ir speciālā matu ķemme zīdaiņiem. Vairākus gadus nostāvēja īsti bez pielietojuma, tagad vecākā meita ar to ķemmē lelles.

Ar katru nākamo bērnu ir mierīgāk. Gaidot mūsu pēdējo atvasīti, kas ir trešais bērns, vispār bijis tāds miers, ka mani pašu citreiz tas satrauca! Nopietni! Protams, pirmās nepieciešamās mantas bija sagādātas un koferis salikts jau no 32.nedēļas, un tomēr bijis tāds iekšējs miers, ka viss būs labi. Tas, kas pietrūks, to nepieciešamības gadījumā nopirksim. Un tā arī bijis, tik ar nelielu izņēmumu – autiņbiksītes.

Atceros – gaidot pirmo bērnu, tiešām pārdomāti izvēlējos, kuras autiņbiksītes būs īstās. Vaicāju citām mammām, lasīju atsauksmes internetā, forumos, pētīju piedāvājumus un rezultātā lietojām Huggies autiņbiksītes. Tā bija mana pirmā pieredze ar šī zīmola produktiem. Savukārt, gatavojot koferi uz dzemdībām šoreiz, nopirkām autiņbiksītes, nevadoties ne pēc ieteikumiem, ne pēc pieredzes. Likās – nu, kāpēc gan iespringt?! Autiņbiksītes kā jau autiņbiksītes, galvenais, lai pildītu savu funkciju. Izvēlējāmies ne pēc izdevīguma, ne pēc ieteikuma, bet tāpēc, ka tieši tobrīd tās autiņbiksītes likās būs labas esam un viss.

Jāsaka, labi, ka nopirkām tik divas pamperu pakas. Jau pēc nedēļas to lietošanas meitai parādījās izsitumi, kas ar katru dienu kļuva tik izteiktāki, neskatoties uz to, ka bērnu regulāri apmazgājām ar ūdeni, kumelīšu tēju, taisījām gaisa peldi, lietojām bērnu eļļu un speciālo krēmu apsārtušai ādai. Vienvārdsakot, darījām, mūsuprāt, visu iespējamo, bet izsitumu kļuva tikai vairāk. Tad ģimenes ārste pēc pirmās vizītes ieteica nomainīt autiņbiksīšu zīmolu, ieminoties Huggies. Protams, bija skaidrs – kaut kas ir jādara, bet, vai autiņbiksīšu zīmola maiņa būs risinājums, vēl īsti neticēju. Tā nākamajā iepirkšanās reizē izvēlējāmies jau Huggies, atgriežoties pie pārbaudītām vērībām, ko esam izmantojuši arī pirms desmit gadiem. Nezinu, kur slēpjas tā “burvju nūjiņa”, bet nedēļas laikā izsitumu kļuva arvien mazāk. Protams, katru dienu turpinām taisīt gaisa peldes un ik pa laikam vannojam kumelīšu novārījumā, tomēr tagad izsitumu problēmu vairs nav. Un, kad savam bērnam viss ir kārtībā, tad pašai arī sirdī tāds miers, vai ne?!

Arī par Huggies mitrajām salvetēm man ir labas atsauksmes. Ikdienā tās nelietojam, bet ceļojumos gan. Pirmkārt man patīk, ka Huggies salvetēm nav smaržas un, kas īpaši svarīgi, pēc to lietošanas uz rokām (kā arī uz mazuļa ādas) nepaliek tāda ziepjaina sajūta, ko parasti ir vēlēšanās noskalot. Tā kā manā pieredzē – Huggies tā ir kvalitāte jau desmit gadu garumā.