Canpol – plašākā izvēle mazuļa drošībai un labklājībai

Canpol – plašākā izvēle mazuļa drošībai un labklājībai

17. Jul 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Canpol Babies piedāvā plašu preču izvēli, kas der gan topošajām māmiņām, gan mazuļiem 35 pasaules valstīs. Tās ir gan krūts ēdināšanai, mazuļa ēdināšanai un aprūpei nepieciešamās preces, gan preces mazuļa attīstībai, rotaļām un arī drošībai. Šajā gadā uzņēmums paplašināja ražotnes, kļūstot par vienu no lielākajiem bērnu preču ražotājiem Eiropā.

Canpol Babies uzņēmumā strādā daudz māmiņu, un, pateicoties viņu bagātajai pieredzei, uzņēmums var ražot aizvien vairāk jaunu, drošu un inovatīvu produktu.

Canpol Babies sortimentā atradīsi preces:

  • grūtniecēm - biksītes, krūšturus (arī barošanas krūšturus), pēcdzemdību paketes;
  • jaunajām māmiņām - piena pumpīšus, krūšturu ieliktnīšus, krūšu uzgalīšus, piena uzglabāšanas trauciņus, pudelīšu sterilizatorus, jaundzimušā aprūpes un vannošanas piederumus;
  • ēdināšanas piederumus - sākot ar pirmo piebarojumu un beidzot ar pirmsskolas, skolas vecuma bērnam piemērotām precēm;
  • produktus, kas atvieglo zobiņu nākšanu mazuļiem;
  • rotaļlietas, attīstošos aktivitāšu paklājiņus.

Tāpat Canpol Babies piedāvā arī mazuļu drošībai paredzētos produktus, kas noderēs gan mājās, gan ārpus tām - rācijas, mēbeļu stūriem uzlīmējamus aizsargus, un skapīšiem aizdares, tad, protams, ir arī kastītēm drošības slēdzīši un tualetes vāciņi, aizsargpreces rozetēm un pavadiņas pastaigām īpaši kustīgiem mazuļiem.

20130716102649-84158.jpg

20130716102712-29416.jpg

20130716102720-48438.jpg

Canpol Babies produkcija ir koša un krāsaina. Daudzi produkti satur dažādus dizaina elementus, kas ļauj mazulim tikt pie veselas kolekcijas ar lietiņām, uz kurām ir viņa mīļākie motīvi. Piemēram, tiem, kam patīk vienradži, droši var dāvināt produktus ar to attēliem - māneklīti, māneklīša turētāju, lacīti un pirmo pudelīti, kā arī - termosu.

Visplašāko Canpol Babies produkcijas izvēli atradīsiet: 

Rīgā - veikalos "Čipollino" t/c "Alfa", "Domina", "Olimpia", "Origo" un "Baby City" , kas atrodams t/c "Riga Plaza", "Baby City Toy City", "Azur" un "KidzOne" - t/c Spice;

Jelgavā – t/c "Pilsētas pasāža" un "Valdeka";

Daugavpilī – t/c "Solo";

Liepājā – t/c "Kurzeme".

AKCIJA!!!

JŪLIJĀ

AUGSTĀKMINĒTAJOS VEIKALOS –

CENA VISĀM MĀCĪBU KRŪZĪTĒM UN SPORTA PUDELĪTĒM PAR 20% ZEMĀKA!

20130716102509-60460.jpg