Bēbīšu klubs: Dodamies ciemos pie mazulīša Kristiana!

29. Dec 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bēbīšu kluba Santas un Kalvja ģimenē 1. decembrī pasaulē nāca tik ļoti gaidītais mazulītis, kuram vecāki devuši vārdu Kristians. Māmiņu Klubs devās ciemos pie jaunās ģimenes brīdī, kad Santa, Kalvis un Kristians bija atgriezušies mājās no Siguldas slimnīcas, kur mazulītis nāca pasaulē.

Atskatoties uz satikšanās brīdi ar Kristianu, Santa stāsta, ka noteiktais dzemdību datums bijis jau nedaudz pāri, tāpēc topošie vecāki skaitījuši dienas līdz satikšanās brīdim. 

Mazulītis pasaulē nāca Siguldas slimnīcā, kur jaunie vecāki tika uzņemti ļoti sirsnīgi, atzīstot, ka dzemdību nodaļā patikusi romantiskā gaisotne un medicīniskā personāla pozitīvā attieksme.

Santas dzemdību stāstu lasi ŠEIT

Tagad, kad visa ģimene ir mājās kopā, Santa atzīst, ka ir pārņēmušas interesantas sajūtas, jo nu viņu ģimenē ir mazais priekšnieks, kuram ir jāklausa un jāpakārto savas dienas gaitas, tomēr abiem vecākiem, rūpējoties uz maiņām par mazulīti, viss izdodas. Santa atklāj, ka sākotnēji viņai šķitis, ka nebūs mātišķā instinkta, taču uzreiz pēc bērniņa piedzimšanas viss saslēdzies, un viņa intuitīvi sajutusi, kas ir jādara. “Neatlaidu Kristianu gluži kā lauvene,” saka jaunā māmiņa.

 

Turpmāko gadu kopā ar Māmiņu Klubu arī tev būs iespēja sekot līdzi Bēbīšu kluba mazuļa attīstībai un jauno vecāku gaitām