Ārsta apmeklējums 2 mēnešu vecumā

Ārsta apmeklējums 2 mēnešu vecumā

25. Mar 2013, 12:31 Sheridana Sheridana

Nu tad tā, 2 mēnēšu vizīte garām. Bijām piektdien pēcpusdienā. Atkal savā laikā netikām, pie tā jāsāk pierast. Priekšā bija viena mamma ar meitu kas šausmīgi klepoja, pagājām maliņā, prasu vai viņām pieraksts, sieviete saka nē nav, bet viņas jau stundu gaidot un kā atvērās durvis kaut bija mūsu laiks, iespērās šīs iekšā, ehhh.....

Šajā vizītē apskatīja tuberkulozes potes vietu. Paskatījās kā tur galviņu, nosvēra, nomērīja. Pārbaudīja vai nav tonusi.

Pienākusi bij pošu kārta uz 2 mēnešiem, bet es pagaidām vēl atteicos, jo man ieteica labāk potēt uz 3 mēnešiem jeb ne abas uzreiz, par cik var uzkāpt temperatūra, un tā kā bij ceļš uz Rīgu priekšā un tikšanās ar vectēvu kurš atbrauca no Anglijas, gribējās , lai bērns mierīgs un laimīgs. Sapotēsim biški vēlāk. Tik potēšanas pase jānopērk.

Un iedeva jau nosūtījumu pie neirologa uz 3 mēnešu apmeklējumu, lai var paspēt laicīgi pierakstīties un tikt tad arī uz tiem 3 mēnešiem.

Tāda lūk mums vizīte :)

princesemince princesemince 26. Mar 2013, 07:54

Mums pie daktera vienmēr bijis jāgaida rindas kārtībā, kā no 1 mēneša vizītes, tādēļ nešķiet nekas dīvains, ka jāuzgaida 😀 Pirmajā mēnesī gan daktere 3x bija pie mums mājās, pārbaudot tonusu, arī galviņas turēšanu, iztaujājot, kas mani interesē. Ak, jā, pirmajā reizē bija māsiņa, jo dakterei bija kādas apmācības, tad rādīja arī nedaudz iz hendlinga.
Pie ārstiem nesūtīja, bet uz 2 mēnešiem uzprasījos pie fizioterapeita. Pie šī speciālista esot nozīme vest no 3 mēnešu vecuma, attiecīgi pieteicu bērnu un no 3 mēnešiem dažas reizes aizvedu.
Pie ķirurga un neirologa sūta lielākoties tad, ja ir kādas aizdomas par saslimšanām, ar ko pats ģimenes ārsts nejūtas kompetents tikt galā.

Sheridana Sheridana 25. Mar 2013, 22:20 meiva

nu drosiibas peec jau vari pajautaat 😀

Sheridana Sheridana 25. Mar 2013, 22:20 lienuxxx1

nu mums veel nav 3 meenesi varbuut tad suutiis veel pie kirurga, bet nekas nav pat mineets

meiva meiva 25. Mar 2013, 21:58

Hmm .... mums jau tūlīt 3-ā mēneša vizīte, ir bijušas potes, bet nekādi citi ārsti nav "izrakstīti". Varbūt jāuzjautā pašai?

25. Mar 2013, 21:32 Sheridana

dīvaini, jo man , kad biju pēc dzemdībām pie ginekologa, man lika parakstīties, ka aizvedīšu bērnu 3 mēnešu vecumā pie ķirurga, lai pārbauda locītavas un kauliņus.

Sheridana Sheridana 25. Mar 2013, 16:04 kristuxsss3

mums atkal nav jaaiet pie kirurga 😕