21 diena kopā!

01. Jul 2014, 10:28 Ilvija82 Ilvija82

Sveikas!

Šorīt mazais pavisam, pavisam mierīgs un ārā līst lietus, jāuzraksta kāda rindiņa, kā mums ir klājies šajās pirmajās dienās kopā!

Drīz jau mazajam Raineram būs mēnesis, tik ātri skrien laiks......

Dzīvojamies diezgan mierīgi, nabiņa sadzijusi, mazais brīnums jau ir apvēlies (pa kluso bijām aizlavījušies līdz ģimenes ārstam, lai gan paredzētā vizīte būs tikai 10. jūlijā, kad mazajam būs mēnesis), nosvērāmies (klāt 700 gr, un tas tikai pa 15 dienām). Mazais ēd mammas pienu un vecmāmiņa jau saka, ka Rainers esot izlutināts, kā pabļauj, tā pie krūts, bet ko lai dara, ja bērnam gribas ēst. Pa nakti mūsu režīms jau ir daudz maz sakārtojies - aizejam čučēt 22:00, tad pieceļamies 3:00 un tad 7:00, mazliet nemierīgāka ir rīta puse, kad sāp puncis, bet Espumisan 7 pilieni rītā un vakarā mums ļoti labi palīdz!

Mums ir pašiem sava vannīte. Mazajam ļoti patīk vannoties, ir tik super sajūta, kā Rainers pēta mammu un tēti, kustina mazās rociņas un kājiņas, kad tiek mazgāts.....

Esam nosvinējuši Jāņus, ēduši mašīnā un pampers arī ticis mainīts mašīnā. Līgo pavisam mierīgi uzvedāmies - kā nu ne, ja visu laiku kāds vizina "Mersedesā" (tā vectētiņš sauc Rainera ratus).

Esam bijuši ar tēti makšķerēt. Un pavisam nejauši mainot mašīnā pameru sanāca maza šmuce, mazais kaksis lidoja pa visu mašīnu.....visas drēbes bija .....nu jā, bet kuram gan negadās! :) 

Tā nu dzīvojamies, bet priekšā vēl visādas lietas - brauciens un laukiem, maza padzīvošanās pie omītes Rīgā, pirmā nakts ceļojumu gultā, pirmā nakts bez mammas, ogošana un sēņošana utt......

Veiksmi vēlot,

Ilvija un Rainers.

inleila inleila 01. Jul 2014, 19:50

Manai meitinai riit 3 nedelas! Sveicieni!🌷

Ilvija82 Ilvija82 01. Jul 2014, 15:40 raspberry

Jums arī mīļi sveicieni!🤗🌷🌷🌷🌷🌷

Ilvija82 Ilvija82 01. Jul 2014, 15:40 raspberry

Paldies! Laiks lido vēja spārniem! 😀