Denīze aug liela

02. Oct 2012, 12:39 mamma27 mamma27

Kāds laiciņš pagājis ,un nu ir atkal par ko uzrakstīt. Denīze tiešām ir paaugusies un šķiet ir palikusi ļoti saprātīga meitene.

Denīze nu jau prot velties uz punča no abām pusēm. Visu laiku vēlās tikai no kreisās ,bet nu jau dažas dienas esmu ievērojusi ,ka smuki veļas arī no labā sāna. Šad tad arī atveļas atpakaļ,bet īpaši bieži to nedara.

Vēl Denīzei ir sācies mammas periods. Ja līdz šim mazā mīlule vienādi jauki dzīvojās kā pie manis ,tā pie tēta ,tad tagad kādu nedēļu jau jūtam,ka kreņķu laikā Denīzei palīdzēt var tikai mamma. Tētis var dziedāt, šūpot, cilāt , viskaut ko rādīt, bet mazā bļauj tā pat. Tik līdz ir man klēpī,tā uzreiz klususms. Nu tas jau pārejoši.:)

Lielā -mazā meitene ir cītīgi sākusi spēlēties uz grīdas, guļot uz punča sniegties pēc mantiņām un grauzt visu pēc kārtas. ļoti patīk mantiņas kuras skan. Vēl aktīvi stutē celīšus zem vēdera. Tāpēc domāju,ka mazā sāk mēģināt pārvietoties. Brīžiem pat sanāk stumjot ceļus zem punča un atsperoties tikt diezgan tālu atpakaļ .bet nu mērķis jau ir uz priekšu:D . Rāpošanai jau vēl laiks ,tāpēc ļauju cītīgi trennēties .

Vēl vakar bijām pie neirologa, kurš teica,ka mazajai esot nedaudz par daudz tonusa, tāpēc nosūtīja pie fizioterapeita,kurš ierādīšot vingrinājumus ko varam veikt mājās un piedāvāšot noteikti arī nākt uz vingrošanām. Vizīte gan tikai oktobra beigās. Bet tikmēr pašas mājās cītīgi vingrosim.

Ilze