Denīzei patīk spoguļoties!

18. Sep 2012, 08:30 mamma27 mamma27

Denīze aug ar katru dienu lielāka un paliek saprātīgāka.

Šobrīd kā jau īstai dāmai ,Denīzei ļoti patīk spogulis. Viņa skatās kā es pucējos un uzmanīgi pēta katru manu darbību.Jo saprot,ka drīz jau pašai ar tā vajadzēs darīt! Gan arī ļoti uzjautrinās,kad abas skatāmies spogulī. Denīze uzsmaida man vērojot seju spogulī, ar rociņām cenšas saķert savu roku,kas protam šķiet smieklīgi,bet viņai pilnīga nesaprašana,kāpēc nevar.

Tā nu mēs kādu dienas daļu pavadām kā jau dāmas skaties uz sevi un smaidot sev.

Vēl mūs ir piemeklējis lielais rudens puņķis. Denīzei jau kopš sestdienas ir iesnas un diezgan pamatīgas. Guļoti viņa brīžiem klepo un jūtu ka viss kas degunā tiek savilkt uz iekšu.

Kad biju lekcijā ājūrvēdas speciāliste stāstīja,ka mazuļiem var ar paštaisītu sālsūdeni tīrīt degunu- samitrināt vatīti un vairākas reizes dienā iztīrīt. Tā arī šodien sākām darīt.

Ko vēl iesakat pret iesnām tādam mazulītim? Vai izmantot atsūcēju un sūkt laukā? Vai ļaut lai pašas tek. Jo ,kad viņa saraudas ,tad puņķi iztek un kādu laiciņu ir miers.

Dalies padomos cīņā ar maza bēbīša iesnām!

Huggies® zina, ka Tu vēlies sava jaundzimušā jutīgajai ādai visu to labāko. Tieši tāpēc godalgotās Newborn autiņbiksītes izstrādātas, lai būtu īpaši maigas ar īpašu aizsardzību. Tīra un maiga aizsardzība no Huggies® mazajiem dupsīšiem ar jaunajām Huggies® Newborn, kurām ir mitruma indikators un U veida izgriezums nabiņas vietai.

Skaties video sarunu par jaundzimušā kopšanu - konsultē bērnu māsa Elita Svareniece

mamma27 mamma27 25. Sep 2012, 23:03

paldies par ieteikumiem.

lauvinja lauvinja 25. Sep 2012, 23:03

Par iesnām - efektīvi ir skalot degunu ar jūras ūdeni vai sālsūdeni. Pati gan reti kad to izmantoju, jo pašai riebjas šī procedūra.

Pirms gulēšanas tomēr izmantot deguna pilienus, lai var pagulēt. Vismaz pirms naktsmiega.

Izmantoju kumelīšu un eikaliptu inhalācijas (uzvāra kumelīšu tēju un/vai ekaliptu lapas), ņem visu katlu un pieliek pie pašas mazuļa gultiņas, kamēr mazais guļ (dikti jāpiesargājas gan).

Izmantot tējaskoka vai vēl labāk dižegles ēteriskās eļļas vai nu t āpat kaut kur sapilināt vai patvaicēt uz svecītes ūdenī (nezinu kā to sauc pareizi).

mamma27 mamma27 25. Sep 2012, 23:03

Jā pucēties viņai patīk. Arī pret ģērbšanos neko neiebilst.