Noslēdzies blogu konkurss: paņēmieni, kā tikt galā ar kolikām

Noslēdzies blogu konkurss: paņēmieni, kā tikt galā ar kolikām

31. May 2012, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc pirmajām trīs dzīves nedēļām mazulim var parādīties neizskaidrojama raudāšana vairāk kā trīs stundas dienā vismaz trīs dienas nedēļā vairāk kā trīs nedēļu garumā.  Paldies visām, kas dalījās pieredzē ar pašu mājās piedzīvoto  koliku laiku, bet nu mūsu kārta paziņot, kurš laimējis BioGaia® probiotikas!

Gaidījām blogus par tēmu- Kā mūsu ģimenē tikām pāri koliku laikam, un sagaidījām dažus, patiešām vērtīgu padomu pilnus stāstus:

Anniia - Nav koliku, nav problēmu

Belly - Kā mēs tikām pāri koliku laikam 


Balva

Interesantākā bloga autors saņems BioGaia® Protectis probiotikas.Pētījumos ir pierādīts, ka L. reuteri Protectis samazina ikdienas raudāšanas laiku par 74 % pēc vienas nedēļas lietošanas.

BioGaia® Protectis probiotikas

Dienas deva ir tikai 5 pilieni,taču tie satur 100 miljonus dzīvas Lactobacillus reuteri Protectis.

Pilieni var tikt uzpilināti uz karotes vai arī piejaukti pienam, ūdenim  vai arī jebkuram citam piemērotam dzērienam vai ēdienam.
No veiktajiem pētījumiem secināts, ka dienas deva pieci pilieni L. reuteri reizi dienā ir droša un tai piemīt probiotiska iedarbība uz cilvēkiem. 

 

Un tātad, svinīgi paziņojam, ka balviņa šoreiz ceļo pie BELLY,

kas pastāstīja, kā viņu mājās tika pāri koliku laikam!

Paldies abām konkursa dalībniecēm par iesūtītajiem stāstiņiem!

Apsveicam un atgādinām, ka no 2012.gada 11.jūnija visas laimētās balvas būs iespējams saņemt darba dienās no 12:00 līdz 18:00 Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.