Jautājumi un atbildes par Philips AVENT pumpīšiem

Jautājumi un atbildes par Philips AVENT pumpīšiem

13. May 2011, 08:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai es lietoju pareizi Philips AVENT pumpīti? Vai Avent pumpīšie piemēroti situācijām, kad pieniņa nav tik daudz? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem lasi tālāk!

 

Kādu izvēlēties?

Jautājums:

Vai Avent piena pumpīši ir piemēroti arī tādai situācijai, kad nav daudz piena un/vai piens nāk ar mazu strūklu? Kurš būtu piemērotāks - rokas vai elektriskais?

Atbild Philips AVENT produktu speciālisti:

Abi Philips AVENT krūts pumpīši ir piemēroti gan situācijās, kad piena ir daudz, gan arī tādās situācijās, kad māmiņai piena tik daudz nav. Atšķirība starp elektrisko un manuālo pumpi ir tāda, ka manuālo krūts pumpi Jūs darbināt pati ar rokas palīdzību, taču elektriskajam krūts pumpim ir regulējams mehānisms – elektroniskā atmiņa, kas turpina darbību pēc Jūsu izvēlētā krūts piena nosūkšanas tempa un ātruma. Kā arī Philips AVENT elektrisko krūts pumpi var pārveidot par manuālo, jo tā komplektā ietilpst arī manuālā pumpja sastāvdaļas.

Philips AVENT elektriskais krūts pumpis.

Philips AVENT manuālais krūts pumpis.

 

Neizdodas izslaukt pieniņu:

Jautājums:

Vai ir iespēja kaut kur noskaidrot, vai pareizi lietoju Avent mehānisko pumpi? (neizdodas izslaukt vairāk kā 15 ml vienā reizē; zinu, ka krūtī piens ir vairāk)

 

Atbild Philips AVENT produktu speciālisti:

Ikviena Philips AVENT krūts pumpīša komplektācijā ietilpst pumpīša lietošanas pamācība latviešu valodā (ja vien tas nav iegādāts ārpus Latvijas), kurā sīki norādīts, kā šo pumpīti pareizi lietot un kopt. Jo pareizi salikts Philips AVENT krūts pumpis nodrošina 100% drošu nosūkšanu un rada blīvu vakuumu, lai krūts piens tiktu labi nosūkts. Pievērsiet uzmanību tam, vai esiet pareizi ievietojusi pumpja balto blīvīti - no apakšas (skatīt Philips AVENT instrukcijā 5. lpp. punktu nr. 1).

 

Par piena daudzumu gan Jums būtu jājautā savam krūts ēdināšanas speciālistam, jo katrs gadījums ir individuāls.

 

7