Iepazīsties ar Philips AVENT manuālo krūts piena pumpīti!

Iepazīsties ar Philips AVENT manuālo krūts piena pumpīti!

01. Mar 2012, 12:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviens zina par priekšrocībām, ko sniedz mazuļa barošana ar krūti un visā pasaulē ārsti iesaka krūts pienu kā vispiemērotāko, vislabāko un visaugstvērtīgāko uzturu mazulim pirmajā dzīves gadā, kombinējot to ar papildēdienu pēc sešu mēnešu vecuma.

Philips AVENT iepazīstina ar manuālo krūts piena pumpi, kas ikvienai māmiņai mazuli ļauj barot ilgāk ar krūts pienu.

Philips AVENT manuālais krūts pumpītis

Philips AVENT manuālais krūts piena pumpītis darbojas ātri, maigi un klusi, bez baterijām un motora. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka šis Anglijā ražotais piena pumpītis nesatur bisfenolu A. Tā kā šis krūts pumpis ir tik maigs un komfortabls, tas palīdzēs atrisināt radušās problēmas, kas ir saistītas ar krūts galiem, piemēram, iesprēgājuši un sūrstoši krūts gali.


Klīniskie pētījumi ir pierādījuši, ka maigas iedarbības vakuums, kas atdarina mazuļa dabīgās sūkšanas darbības, ļauj iegūt vairāk piena nekā slimnīcas klases dubultas darbības elektriskais pumpis*.

 

Šī krūts pumpja noslēpums ir oriģinālā ziedlapveida masējoša starplika (piltuve)- pacēlumi, kas līdzinās ziedlapiņu formai. Un brīdī, kad Philips AVENT manuālais krūts pumpis sāk savu darbu, ziedlapiņas ielokās uz iekšu un āru, maigi masējot areolu (apvidu ap krūts galu), imitējot zīšanas refleksu maigu, nesāpīgu un dabisku. Tātad unikālais aktīvās masāžas spilvens ir paredzēts, lai palīdzētu stimulēt dabisku piena izplūdi.

Savukārt Philips AVENT krūts pumpīša silikona diafragma rada blīvu un noturīgu vakuumu, lai krūts piens tiktu labāk atslaukts, nodrošinot 100% drošu atslaukšanu Philips AVENT pudelītē vai VIA trauciņā. Tā kā katras jaunās māmiņas sajūtas, lietojot krūts pumpīti, atšķiras, tad spiediena regulēšanu var veikt ar rokturi, tādējādi pielāgojot tempu un spiedienu, izvēloties to,kas jaunajai māmiņai šķiet ērtāk un labāk.

Svarīgākā Philips AVENT krūts pumpja priekšrocība: ērta un viegla tā lietošana, kā arī efektīva un ātra piena atslaukšana! 

Kādu krūts piena pumpi esi lietojusi Tu- manuālo vai elektrisko? Vai esi lietojusi Philips AVENT krūts pumpi?


________________

*Klīniski pierādīts, ka Avent krūts pumpis 20 minūšu laika periodā atslauc lielāku piena daudzumu nekā slimnīcas klases krūts pumpis, veicot paralēlu piena atslaukšanu māmiņām ar priekšlaicīgām dzemdībām.