VIDEO: jautājumi, ko NEPRASĪT topošajai māmiņai

23. Mar 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav nekāds noslēpums, ka sievietes gaidību laikā ir ļoti jūtīgas un emocionālas, un tie nav vienkārši mūsu untumi, kas liek tādām būt, tās ir lielās pārmaiņas, kuras notiek mūsu organismā, kas diktē savus noteikumus, tāpēc mums visiem apkartējiem vajadzētu būt mazliet iecietigākiem sarunās ar topošajām māmiņām, jo ir vesela virkne jautājumu, kurus topošās māmiņas nepavisam nevēlas dzirdēt. 

Skaties VIDEO un:

  • satiec vairākas topošās māmiņas, kas dalīsies savā personīgajā pieredzē par šo tēmu
  • satiec arī vecmāti Baibu Zelku, kas pastāstīs par visbiežāk dzirdētajiem mītiem, kas saistīti ar ēšanu grūtniecības laikā
  • uzzināsi, vai grūtniecei jāēd pa diviem, un vai visām vienmēr jābūt ar viena izmēra puncīšiem!

Kaut arī gaidību laiku uzskata par vienu no skaistākajiem sievietes dzīvē un tā noteikti arī ir, taču tajā mēs pārdzīvojam straujas garastāvokļa maiņas, arī mūsu ķermenis mainās, iespējams mēs cīnāmies ar nelāgu dūšu vai muguras sāpēm. Tāpēc topošās māmiņas noteikti ir pelnījušas dzirdēt komplimentus un nekādā gadījumā kaitinošas piebildes vai neadekvātus jautājumus!

Būsim pozitīvi!

Māmiņu Klubs

 

Māmiņu Kluba dzemdību kursu telpas atrodas Rīgā, Vīlandes ielā 1 - tas ir klusais centrs, uz Elizabetes un Vīlandes ielas stūra. 

4 lekciju pamata dzemdību cikls notiek reizi nedēļā - tātad, 4 nedēļu laikā iespējams iziet visu kursu.

Lai nebūtu tik grūti koncentrēt 2 stundas savu uzmanību bērnkopībai, ieturam kafijas pauzīti ar cepumiem, kafiju, tēju, papļāpājam, sapazīstamies savā starpā. 

Kur un kā pieteikties? 

Visvienkāršāk ir piezvanīt uz Māmiņu Klubu: 67350750 un pajautāt par tuvāko grupu datumiem.

PIESAKIES ELEKTRONISKI DZEMDĪBU KURSIEM ŠEIT->>>