Vēstulītes Miķelim. 34. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 34. nedēļa

07. Sep 2017, 23:24 Co_ora Co_ora

20.08.2016

Šodien devāmies uz Jumpravu pie māsas Lāsmas, kur atzīmējām viņas un Markusa jubilejas! Diena bija diezgan jauka, bet drusciņ to nomāca apstāklis, ka esmu saķērusi drusciņ iesnas. Bija daudz bērni, visi priecīgi, nebēdnīgi un rotaļīgi :)

Mājās, protams, braucu es, jo ļauju tētim izbaudīt šo laiku, kad ne pilītes no manas puses un arī drusciņ gribu papraktizēties braukšanā! Rājos gan es visu ceļu, jo tētis visu laiku mani rāj par to kā es braucu, īpaši, kad jāpārkārtojas joslās, jo man tas ļoti slikti sanāk, prasu viņa palīdzību un tad stundu klausos ko es darīšu kad braukšu viena! Tāpēc jau arī ņemšu un nebraukšu, he! :)

21.08.2016

Forša diena, kad darīt neko jeb mūsu dzīvē “darīt neko” ir braukt pastaigā uz depo, atdot pasūtījumus utt. Tā kā nonācām pie lielā Elkor, nolēmām ieiet un paskatīties kas lācītim vēderā! Vājprāts, kāpēc tāds uzcenojums visam? Šķiet, ka vairāk tur neiegriezīšos.. Izpētījām visādas trauku mazgājamās mašīnas, virtuves virsmas un citas, mums šobrīd dikti aktuālas lietas!

22.08.2016

Šodien man no mājas bija vēlams pazust, jo notiks sienu slīpēšana. Tā kā nu nekādi nevarēju izdomāt kur lai dējos un ārā bija pretīgs laiks, tad nolēmām, ka arī Raitim jāpazūd no mājas un braucām pastaigāties pa mežiņu, pa veikaliem (atkal!) un varējām pat stundu vienkārši sēdēt mašīnā un pļāpāt. Tad tavs tētis izdomāja, ka vakarā brauks uz Milzkalni makšķerēt. Tā nu es vakarā mājās biju viena pati un sāku kārtot drēbītes pa izmēriem - cerams, ka nesākas ligzdas vīšanas sindroms :)    

23.08.2016

Šodien tāda mierīga diena, no rīta maķenīt ilgāk izdevās pagulēt, šovakar (atkal :D) paredzēta fotosesija - cerams, ka lietus to neizjauks kā izdarīja pagājušajā nedēļā! Tiesa gan - nekas nav uzlabojies, nekādu interesantu apģērbu neesam atraduši, nekādas interesantas izdarības arī padomā nav .. Bet nu, cerams, ka neskatoties uz to tiksim pie skaistām bildēm :)

24.08.2016

Absolūta diena pa māju, tikai vakarā vecāku skoliņa! Šajā reizē vecāku skoliņā stāstīja un rādīja kā jāelpo dzemdību laikā, izmēģinājām praksē (elpošanu, ne dzemdības) un tad rādīja video ar dzemdībām. Tētis vēl visu vakaru skatījas uz mani un šausminājās - kā tu viņu dabūsi laukā .. :D Bet es ceru, ka tu nebūsi izaudzis pārāk liels un tas būs padarāms darbiņš :)

Nodarbības laikā tētis parādīja, ka viņam plaukstā iesūkusies ērce!! Es turpinājumā maz ko dzirdēju, domāju tikai par to, ka ātrāk jāizvelk ārā, bet ka es nudien to negribu darīt, jo bail, ka saspiedīšu! Braucām uz infektoloģiju centru, jo gribēju, lai nodod analīzei! No tā gan tēti atrunāja, jo ko dos tas, ka pateiks, ka pozitīva ērču encefalītam, tāpat nav nekas izdomāts kā līdzēt! Ērci izrāva un varējām braukt mājās!

25.08.2016

Šodien dodos uz baseinu - esmu ļoti priecīga, ka sāku to darīt un izvēlējos braukāt uz centru, jo tas ir iemesls izkustēties no mājas! Baseinā forši paskatīties kādi citām lieli punči, sarunās gan īpaši neielaižos, tādā ziņā esmu diezgan kautrīga!

26.08.2016

Katru dienu tik ļoti gribas pastāstīt kur es eju ar tevi puncī, ko es daru, ko tētis dara, ka pavisam aizmirstu uzrakstīt to kā es jūtos! Es jūtos ļoti labi, jo manā puncī katru dienu kustās viens nebēdnis! Protams, ka ir muguras sāpes, reizēm tūkst kājas. Reizēm ienāk prātā dzemdību scenārijs. Reizēm gribas rīt, reizēm arī gribas rīt. Paldies Dievam, man nededzina kuņģi, kā tas ir ļoti daudzām citām mammām! Vispār man ir jauki, es priecājos par katru dienu, kurā mēs kopā izdomājām ko interesantu, aizraujošu un nebijušu! :)