Vēstulītes Miķelim. 30. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 30. nedēļa

04. Aug 2017, 19:01 Co_ora Co_ora

23.07.2016

Ar šodienu mēs iesoļojam 8.mēnesī – nu viss sāk palikt nopietni, vairs tikai astotais un tad jau devītais! Vēl ne reizi neesmu izteikusi vēlmi, lai tu ātrāk nāc laukā! Man tik ļoti patīk puncis, pēkšņi visas drēbes izskatās tik skaisti. Patiesībā, vienmēr sievietes ar lieliem vēderiem ir skaistas un viss piestāv, bet daudz esmu lasījusi viedokli no pašām lielo vēderu nēsātājām, ka jūtas kā begemoti, nevis skaisti! Absolūti nepiekrītu! Lai gan man ir gana liekie kg (arī bez grūtniecības laikā uzņemtajiem), jūtos tiešām forši, īpaši velkot kleitas, īpaši garas, īpaši tādas, kas apspīlē skaistāko mana ķermeņa daļu – punci, kurā aug mans bērniņš, mans dēliņš!

24.07.2016

Pirms diviem gadiem šī bija ellīgi satraucoša diena, jo tik daudz kas vēl bija jāpaspēj, lai 25.07.2014 mēs ar tavu tēti varētu salaulāties! Un viss izdevās! Protams, ne bez stresa, ne bez kašķiem un ne bez asarām, bet izdevās! Es gribētu vēlreiz!

Vedēji pirms diviem gadiem ļāva mums baudīt mirkli un nežēloja šampanieti fotosesijas laikā. Uzrakstījām viens otram vēstules, ielikām pudelē un tētis apraka. Nākamajā gadā, kad braucām rakt ārā – nekā! Neatradām!! Skatījāmies bildes, bet tik un tā netikām gudri uz kuru pusi un cik soļus no bērza pudele slēpjas. Šogad mums nāca talkā Lauris un ar metāla detektoru meklējām rokā (jo tur bija arī šampanieša pudele, kurai metāla stīpiņa!) un atradām! Klāt bija ticis šķidrums, bet saulītē izžāvējām un varēja salasīt! Saglabājām! Arī šampanieša pudeli noliku lai glabājas :)

25.07.2016

Kāds ir mūsu stāsts? Satikāmies 04.09.2012, gandrīz uzreiz sagadījās tā, ka sākām dzīvot kopā, nepagāja ne gads, kad tavs tētis mani bildināja – 14.08.2013 (manā dzimšanas dienā!), nepagāja ne vēl viens gads, kad apprecējāmies (25.07.2014), pagāja mazliet vairāk kā gads, ka nolēmām, ka ģimenei jākļūst kuplākai, 25.01.2016 bija tā laimīgā diena, kad teicu tētim – IR! Un pavisam īpaša diena mums vēl priekšā! Visiem trīs!

Bet šodien mēs, ievērojot tradīciju, devāmies pie savām mīļajām Dzirnavām Vēveros, sabildējāmies, tad braucām uz Ūdensrozi paēst! Kopā ar Montu, Klāvu un Kārli! Un mēs 3! Bija ļoti brīnišķīga un izdevusies diena!

26.07.2016

Ah, mantu kravāšana un braukšana uz Rīgu ir visai nogurdinošs process! Rīt pie dakteres vizīte, tāpēc laižamies uz māju! Līdz nākamā gada atvaļinājumam, Piebalga!

27.07.2016

Šodienas vizīte pie dakteres bija ļoti mierīga – pataustīja tevi, pajautāja kā es jūtos, sonogrāfijas neskatijāmies, pavisam tuvu jau pēdējais skrīnings! Paņēma analīzes un jāturpina dzert vitaminčiki, dzelzs un jāaug braši :)

28.07.2016

Šodien it kā gribēju aizbraukt uz Dominu, tur grūtnieču diena, visādi pasākumi, informatīvi un visādas bebīšlietas ar labām atlaidēm! Bet nav spēks.. Labāk atpūtīsimies!

29.07.2016

Jau biju aizmirsusi kā tas ir, kad kaut kur jāiet! Šodien diktafonā mazliet jāpastrādā, tāpēc kārtīgi izgulējos – nu, kā parasti, līdz kādiem 11,sāku lēnām taisīties un kad beidzu strādāt, tad vakars jau klāt!