Vēstulītes Miķelim. 28. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 28. nedēļa

25. Jul 2017, 00:25 Co_ora Co_ora

09.07.2016

Šī mums izdevās tāda maza, mīļa, darbīga dieniņa! Tētis taisīja griestus, es sarakstīju Olgu (tu droši vien domā, ka Olga pie mums dzīvo, hihi), sarakstīju uz priekšu grāmatiņu tavam brālēnam un manam krustdēlam Klāvam, smuki sarakstīju iepriekšējo nedēļu tev (katru dienu es tikai pierakstu dažus vārdus un kad ir vairāk laiciņš, tad sarakstu pilniem teikumiem!), braucām atkal uz tēta darbiņu, tad uz veikaliem un tad jau atkal vakars klāt - cik maz tādā vienā dienā ieiet iekšā! :) Cerams, ka vakarā tētis uzliks man kādu filmiņu un cienās ar ķiršiem! :)

10.07.2016

Šī grūtniecība man ir ļoti interesanta pieredze - protams, tāpēc, ka pirmā manā mūžā, tāpēc, ka šādos apstākļos - kad katrai lietiņai nav sava vieta, kad apkārt ir bardaciņš, kuru nevaru ietekmēt, kad nezinu kurā kastē ir kāda grāmata, ko varētu palasīt.. Ir baigi grūti! Paldies tev, mīļo Miķelīt, ka sargā mammu un mums ar veselību viss ir kārtībā, jūtos es biežāk labi, nekā slikti! Īstenībā jau arī visas tās punča vilkšanas un cietais puncis un uztūkušās kājas un piepampušie pirksti un milzīgās krūtis, kuras vairs nekur nevar ietilpināt - tas viss ir forši, tas viss ir tagad un pēc tam tā vairs nebūs! Es tevi ļoti sargāju, puisīt!

11.07.2016

Tētim brīvdiena, man gan jādodas uz darbu - nedaudz jau sāku atradināties no šīs domas, tāpēc svētdienas vakarā uzmācās mazais sliņķu pūznis! Bet, tā kā man nav no paša rīta, tad varam abi no rīta mazliet pavalstīties, nē - īstenībā jau visi trīs, jo tu arī visai aktīvi darīji zināmu, ka esi nomodā :)

Ir pienācis tas mirklis, kad kaut ko gribas TIK ļoti, ka vienalga, ka ārā gāž lietus, ir milzu peļķes un man kājās zandales - devos savā īsajā pusdienu pārtraukumā uz Rimi pēc gaļas pīrādziņiem :)

Pārbraucot mājās tiku kārtīgi palutināta - tavs tētis man nomazgāja kājas (jo pašai sāk palikt grūti vannā pieliekties), pēc tam lika atgulties un atpūsties, kamēr pats gāja taisīt salātus :) Un pēc tam vēl gājām pastaigā, kas man tik ļoti ir sākušas patikt!

12.07.2016

Ir viens milzīgs pluss tam, ka ir vairākas darba vietas - ir arī vairākas pēdējās darba dienas :) Šodiena bija viena no tādām - Vecmīlgrāvja poliklīnikā!

Pa to laiku tavam tētim iestājies neziņas bubulis darba jomā, daudz neizmaksāta naudiņa, uz darbu pagaidām neiet.. Bet es esmu droša, ka pilnīgi viss nokārtosies :)

Jau atkal bezgalīgi ļoti gribas ķiršus!

13.07.2016

Ak, tu, mazais pļāpiņa! Cik žēl, ka tētis nevar izjust kā tas ir, kad no rīta pamostoties, puncī viens mazs un mīļš sveicina! Man tā patīk valstīties pa gultu, pabungot tev pretī! Ja guļu uz sāna, tad jūtu, ka tu pretējās pusēs bungo - tu staipies? :)

14.07.2016

Vēl viena pēdējā darba diena - Vc4. Pēc tam manikīrs, pedikīrs, jo jāgatavojas lielajām dzīrēm pa laukiem. Katru gadu jūlija otro pusi mēģinam pavadīt Piebalgas pusē, jo 2014.gada 25.jūlijā tur apprecējāmies un katru gadu atzīmējam šo skaisto notikumu! Nākamgad tevi obligātu ņemsim līdzi, parādīsim mūsu dzirnavas un mūsu bērzu, kur pagājušajā gadā neizdevās atrast apslēptu pudeli - tētis pus lauku uzraka :)

15.07.2016

Un uz laukiem prom jau no paša rīta! Kamēr tai garajai Rīgai izbrauc cauri, vēl kāds mazs darbiņš tur, benzīns tur, tad vēl burgerītis tur un beigu beigās gala mērķi sasniedzām 18os vakarā! Tavs tētis tā noilgojies pēc makšķerēšanas, ka vakarā aizbrauca un tik ilgi makšķerēja, ka es sāku satraukties un viņa telefons bija izslēdzies, gandrīz jau braucu meklēt!!