Vēstulītes Miķelim. 26. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 26. nedēļa

27. Jun 2017, 18:48 Co_ora Co_ora

25.06.2016

Šodien Latvijā bezgalīgs karstums - pat izsludināts oranžais brīdinājums! Tavs tētis rīta pusē mani izvizināja ar Hondu :)) Aizveda uz depo un vēl uz prismu, kur bija kolosāla gaisa temperatūra un vispār nebija karsti .. līdz brīdim, kad atkal jādodas uz mašīnu, kurā nav kondicionieris ;) Visu dienu slaistījos ( t.i. atpūtos :) ), logus vaļā nevērām, lai tas karstums neienāk iekšā mājā un diezgan labi izdevās! Es nejūtos slikti šādā laikā, tikai kājas tūkst, bet arī tas ir pārdzīvojams! Vakarā zvilnējām dīvānā un līdz vēlai naktij skatījāmies filmu! Diena gluži manā gaumē!

26.06.2016

Šodien Latvijā bezgalīgais karstums turpinās, šodien īpaši grūti cilvēkiem, jo bezgala sutīgs, nedaudz to izjūtam arī mājās, kļuvis mazāk gaiss!

Es jau spēju iztēloties kā ritēs manas dekrēta dienas - čiks un garām būs :) Jo šodiena tikko tikai sākās un nu jau šī iet uz galu! Vēl tikai 3 dienas nākamnedēļ rezidentūrā un tad jau varēšu celties uz darbu tikai katru otro dienu, jee!

Sāk ducināt pērkons, laikam daba nolēmusi cilvēci atveldzēt :)

27.06.2016

Ir sākusies ne tikai pēdējā nedēļa bērnu slimnīcā, bet vispār pēdējā nedēļa rezidentūrā līdz brīdim, kad dodos atvaļinājumā! Arī pagājušajā gadā pirms atvaļinājuma bija īpaši grūti nostrādāt pēdējās dienas, jo bija slinkums, bet nu šogad, kad spīd daaudz garāks atvaļinājums - tas liekas pilnīgi neiespējami!

Vēl joprojām nespēju izdzīvot nevienu vakaru, ja neesmu nopirkusi ķiršus vai zemenes :) Cerams, ka tev arī garšos un nākamgad varēsim vicot abi divi iekšā!

28.06.2016

Šodiena bija TIK ļoti interesanta diena .. skatījāmies sonogrāfijā jaundzimušos. Kāpēc viņi jāskatās sonogrāfijās - dažādi iemesli, bet visi priekšlaiku dzimuši, tāpēc dažādi riski un drošības pēc jāparbauda. Jā, man vienu brīdi ienāca prātā doma, ka varbūt labāk nevajag, var gadīties arī ko sliktu redzēt, bet es tomēr biju pārāk ieinteresēta redzēt daudz mazus bēbīšus. Pavisam interesanti palika, kad vienā vēsturē ieraudzīju, ka piedzimis 27.nedēļā - gandrīz tikpat maziņš kā tu tagad!! Bet dzīvē neredzēju, neieradās. Daktere pastāstīja, ka mazākais, ko izdevies ievest lielajā dzīvē, ir dzimis 26. nedēļā, bet nu jau vairs neatceros cik mazs svarā bija!

29.06.2016

Absolūti jocīga un absolūti brīnišķīga sajūta šodien - pēdējā darba diena rezidentūrā. Pilnai laimei nogrēkojies students, kuram lasīju lekciju, nāca pēc paraksta un atnesa ziedus! Vispār esmu griezto ziedu nīdējs (nezinu muļķīgāku veidu kur likt naudu kā šis :)), bet, izrādās, ka ja tas nav manas ģimenes budžets, kas tiek izsaimniekots, tad ir visai patīkama sajūta! Negaidīti vakaru dabūju pastrādāt, bet, emm, negribas teikt to vārdu pirms vēl nemaz neesmu sākusi slinkot, bet - patīk pastrādāt, pietrūkst! :)

30.06.2016

Ak vai! Poliklīnikā pavadīju pamatīgi garu dienu kā rezultātā manas kājas ir pārvērtušās par baļķīšiem! smagumu nespēj kliedēt pat fakts, ka biju pie friziera un atkal jūtos forši un var skatīties skatlogos :)

Kā man nepatīk steigties, skriet, pieskriet, kavēt. Un vēl ar punci! Šodien, protams, tieši tāda diena bija!

Noslēgumā paciemojos pie Sandas, tiku pie grūtnieču jostas, kas, iespējams, glābs mani no sāpēm, kas uznāk līdzko staigāju - netieku pat Stradiņos no vārtiem līdz darba vietai, he :)

Protams, ka sapirkos ķiršus. Ahh

01.07.2016

Svētsvinīgi, pēdējo dienu oficiāli aizgāju uz Stradiņiem, rezidentūru. Tik foršas tās piektdienu rītu brokastis, kas liela daļa rezidentu var paklačoties pie kafijas ..

Gāju arī uz dežūru, ar savu Ilzi, protams! Satikām dakteri, kas arī gaida oktobrēnu - tikpat smuks puncis izaudzis kā mūsējais, pingvīniņ :) Likās pat lielāks, lai gan dažas nedēļas jaunāks draugs tev būs!

Vakarā laižam uz Ieriķiem, pie omes. Viņa, protams, ka garšīgi pabaroja un, nezinu kāpēc tā, bet miedziņš vienmēr tur tik salds .. pamodos kad jau tētis bija mājās no makšķerēšanas!