Vēstulītes Miķelim. 18. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 18. nedēļa

09. May 2017, 09:23 Co_ora Co_ora

30.04.2016

Tavs tētis galīgi slims vēl joprojām, tāpēc mēs brīvdienas pavadam pa māju. Sākam trenēties doties pastaigāties un šodien izmetam līkumiņu gar Māras dīķi - laiciņš jau foršs un izkustēties arī svētīgi! Mazliet pafantazēju kā tas būs, kad katru dienu iesim pastaigāties, katru dienu bez izņēmuma. Un tieši pēc gada visa ģimenīte iesim, būs saulaina aprīļa pēdējā diena, tev jau būs kādi 7 mēneši un tu visu laiku smaidīsi :)

Man aug gudrības zobs un diezgan neciešami sāp, bet esmu nolēmusi ķerties pie zālēm tikai tad, kad galīgi nevar izturēt! Liekas, ka visa kakla kreisā pusē sāpētu, bet es ticu, ka pēc pāris dienām pāries! Arī kreisajā acī kaut kas iemeties - liekas, ka mieža grauds. Šim gan aizgāju uz aptieku pēc homeopātiskām zālēm ( oculoheel ), divas reizes sapilināju un nākamajā dienā jau pamodos bez tā brīnuma - vismaz ļoti ceru, ka tas neatgriezīsies!

30_04_16
Baigie saulainie tavi sencīši!

01.05.2016

Vēl no rīta, mazliet ņirgādamās, lasīju māmiņukluba forumu un teicu Raitim, ka nesaprotu par kādu rijību viņas visas runā, pārspīlē! Bet jau vakarā Raitis neveiksmīgi ieminējās par pelmenīšiem .. gājām pakaļ uz veikalu! un tad taisījām papildporciju, jo gribējās vēl :) Tagad laimīga ēdu pelmenīšu papildporciju un rakstu :)

Tāds satraukums par jauno dzīvokli - kā tur ies ar remontu, kādā stāvoklī būs, kad mēs visi uz turieni pārvāksimies, cik paies laiks, kamēr dzīvoklis būs gatavs.. Laikam jau pagaidām jāsagaida, lai beidzas visi kredīta procesi un tad jādomā tālāk!

04_05_16-2
Mani puikas čuč!

02.05.2016

Ir pirmdienas diena, bet mēs abi ar tavu tēti pagarinam brīvdienas un dzīvojamies pa māju - es tāpēc, ka šodien dakteris, pie kura man ir cikls, nav slimnīcā, tētis tāpēc, ka vēl ir tāds paslims! Izdomājām, ka jāaizbrauc uz dzīvokli nomainīt slēdzene, jo tas jau praktiski mūsu! Kamēr tētis mainīja slēdzeni, tikmēr es paplēsu dažus tapetes gabalus un riktīgi iepatikās, tā nu mēs aizbraucām mājās, paēdām un pēc tam braucām atpakaļ un uzsākām demontāžas darbus dzīvoklī :)

02-05-16
Tava mamma riktīgais palīgs! Visas tapetes jostas vietas līmenī tika zibenīgi noplēstas! :)

03.05.2016

Šodien tāda savādāka otrdiena, jo vienu poliklīniku no ceturtdienas esmu pārcēlusi uz otrdienu un tad nu šorīt devos uz turieni! Vakarā vizīte pie dakteres, bet cik Monta stāsta, sonogrāfijā katru reizi neskatās, tāpēc visu dienu perināju plāniņu kā lai izlūdzas dakterei paskatīties!

Drīz vien pienāca vakars, kad ar tēti sēdāmies mašīnā un viņš mani veda, pats gan šoreiz nenāca līdzi, jo kāda gan jēga, ja neskatās sonogrāfijā! Bet man izdevās dakteri pierunāt - tā kā iepriekšējā reizē viņa teica, ka izskatās, ka man būs priekšēja placenta, tad gribēju pārliecināties kā tur īsti ir .. ja gribu piedalīties remontos, kaut vai nedarot neko smagu, tomēr jābūt drošai, ka  drīkstu, jo bieži vien ar priekšējām un zemām placentām jāuzvedas ļoti, ļoti mierīgi .. un labi, ka paskatījās, jo tā tiešām ir un neko smagu noteikti nedrīkstu celt! Tad daktere pie reizes rādīja, ka šeit ir galviņa, šeit sirsniņa ( sirdsdarbību pareizi izmērīt nevarēja, jo tu ļoti kustējies :) ), šeit urīnpūslītis, šeit kājiņas .. un man automātiski izspruka - un kas starp kājiņām? Un daktere saka .. PUIKIŅŠ! Tad nu sveiks, mūsu puisīti, mēs tevi ļoti gaidam :)

04_05_16
Pirmais dekors jaunajā dzīvoklī.

04.05.2016

Protams, ka uzzinot, ka būs puikiņs, uzreiz gribas izdomāt vārdiņu .. Man jau dikti patīk Miķelis, bet vārda diena ir 29.septembris, man dzemdību datums turpat vien grozās .. It kā no vienas puses - vārda dienas jau neviens nesvin, kad izaug liels un labāk skaistu vārdiņu, nevis kaut kādu muļķīgu, lai tikai vārda diena būtu vasarā un tālāk no dzimšanas dienas .. no otras puses, droši vien, ka ļoti priecīgs nebūsi .. Vēl ir variants Jēkabs, kam vārda diena ir 25.jūlijā - arī zīmīga diena, jo tā ir mūsu kāzu gadadiena :) Domāju, ka izvēlēties vienu šoreiz palīdzēsi Tu pats, kad piedzimsi un paskatīsies uz mums :)

Tā kā šodien ir valsts svētki, tad abi ar tēti devāmies remontdarbos, es paņēmu līdzi grāmatu un ik pa brītiņam apsēdos un palasīju un atpūtos :)

05.05.2016

Šodien mazliet savādāka ceturtdiena, bet nevarētu teikt, ka vieglāka, jo man ļoti nepatīk kavēt, īpaši tagad, kad tu esi puncī, jo tas ir dubultā grūti! Mazliet nokavēju poliklīniku, bet tas jau nekas, visi cilvēki bija tādi priecīgi, laikam jau tāpēc, ka ārā brīnišķīgs laiks visu nedēļu!

Aizmirsu piebilst, ka biju ļoti priecīga par to, ko rādīja svari - + 1,5 kg tikai :)

03_05_16
Ik ceturtdienas punča bilde!

06.05.2016

Šorīt tāds foršs rīts, jo darbā atbraukuši Philips iepazīstināt ar savu darba staciju un atveduši bija arī brokastis - dažādas pankūkas :)

Kaut kā jau no paša rīta ne visai laba sajūta puncī un tā kā visu dienu jāsēž pie datora, tad dienas beigās, kas bija tiešām diezgan vēlu, vēders bija kā balons!!

Šis vakars tāds ļoti interesants, jo ciemos atnāca Inta, kas nebija satikta kādus .. nu gadus 2! Tā kā tavs tētis brauca uz dzīvokli uzreiz pēc darba un pēc tam vēl uz futbolu, tad mēs pilnīgi mierīgi varējām klačoties līdz diezgan pavēlam vakaram. Cik jauki, ka rīt ir sestdiena, varēs kārtīgi nosnausties :)