Topošās vecmāmiņas dienasgrāmata- 26. nedēļa

16. Jan 2013, 12:58 nosiguldas nosiguldas

Piekritīsiet, cik ātri skrien laiks. Mazais puišuks ir iesoļojis 26. grūtniecības nedēļā un gatavojas finiša taisnei. Nu jau pavisam labi ir redzams, ka mammīte gaida mazuli, ar katru dienu viņa kļūst apaļāka. Kādu brītiņu atpakaļ, viņa nofilmēja, kā mazais delveris sit ar kājiņām, jo kad es pieskaros, viņš nogaida un man tikai pāris reizes ir izdevies sajust mazos sitienus.  Vakar apmeklējām ārstu un mazulītis knosījās un grozījās līdz saldi nožāvājās un nebūt nelikās traucēts. Tagad ir aizmirsti nelabumi, un viss rit savu gaitu, arī es jau pavisam mierīgi ar baudu noraugos uz savu jauno māmiņu, kas neatlaidīgi kārto sesiju un gatavojās sava mazulīša ienākšanai šajā pasaulē.

Kā jūtos es, tagad nedaudz Jūs pasmīdināšu. Vai esat dzirdējušas par viltus grūtniecību, tad te būs vietā stāsts par to, ka ja es nezinātu, ka nevaru būt stāvoklī, viss norādītu, ka mazuli gaidu es, pat vēdera forma ir mainījusies ( protams tas ir saistāms ar ziemas ēšanas paradumiem un dabīgo klimaktērisko periodu).

Kā jau minēju esmu praktisks cilvēks un tapēc zinu, ka uz brīdi, kad mazulītis brauks mājās, viņu gaidīs viss nepieciešamais, palicis ir nopirkt ratiņus un vanniņu. Ja kāda māmiņa, kas dzīvo mums līdz ir gatava padalīties ar saviem krājumiem, būšu ļoti pateicīga. 

Tuvojās pavasaris un mēs jau esam sākuši atbrīvot jauno Kates istabiņu, es gan nevaru iedomāties kā tas būs, kad viņa tur gulēs viena, jo vēl jo projām naktī meklē mammas rociņu, bet lai kā esam jau lielas dāmas un ir pēdējais laiks sākt jaunu dzīvi. Rūpju un nepieciešamību tik daudz, ka laiks  skrien vēja spārniem, ir iestājies tāds patiesi jauks laiks, arī manī beidzot ir nosēdušās visas emocijas, es jūtu, ka tagad viss sliktais ir aiz muguras, viss būs labi....

16. Jan 2013, 23:21

Man ir vannas paliktnis,zils.
Atdotu pa 2 ls sūtu pa pastu. Esmu no Jūrmalas.