Sveiks, mazais punčiemītniek..

Sveiks, mazais punčiemītniek..

11. Sep 2013, 11:34 Liene Krúza Liene Krúza

Te raksta TAVA mamma - LIENE

Par spiti nesanajam neveiksmem, asaru kalniem, sarau-datajiem spilveniem, neguletajam naktim, mezonigajam sirds sapem, mammas lietotajam kontracepcijas table-tem,TU ka mazs spitnieks visam izlauzies cauri,atradi sev viss piemerotako,drosako vietinu un ciesi iekapsulejies, iededzot tunela gala gaisminu,kura paliek gaisaka,gaisaka.
MILZIGS PALDIES TEV PAR TO!

Par TAVU esamibu uzzinaju 8GR nedela.Mans nodevejs ,ka mani varetu augt jauna dzivibina,bija kaudzem apestie tomati,agrak vini bija bezgarsigi,riebigi. Bet te peksni,roka sniedzas ka zaglenam noplukt vienu,pavisam mazinu nogatavojusos tomatinu no siltumnicas.Ak je......, cik vins bija gards,uz to mirkli man likas,ka nekas nav garsigaks pasaule,ka garsoja tomats.Ta nu roka sniedzas viena pec otra tomata.Un vel jo projam,tas gardums ir mana dienas neatnemama sastavdala.Ja uzreiz netiek notiesati normali 5-6tomati,tad diena nav izdevusies, esmu igna.
Es melosu,ja teiksu,ka lekaju pa gaisu no laimes,kad uzzinaju par TAVU esamibu.Jo man bija bail,kas notiks talak,ka viss notiks,bija bail iet pie arsta,skatities monitora,bija tik daudz kapec,kapec man tik atri atsutija so berninu.Pienaca pirma vizite pie dakteres,un kad izdzirdeju TAVUS pirmos sirds pukstinus,kuri likas tik talu un klusi,izpludu asaras aiz laimes,paris sekundes es iztelojos,ka mes ar kopigiem spekiem tiksim lidz finalam,cik emocionala bus musu satiksanas.Tagad es staroju aiz laimes.
TEV jau rit 16nedelina,mammai ir smuki redzams puncis,un jau visi ar neabrunotu aci var redzet,ka mani mit jauna dzivibina.Paldies TEV,ka so laiku tu man neesi licis justie slikti,jo nevienu dienu nav bijusi slikta dusa, vemsanas, skebinasanas,nepatikas pret kadu smarzu vai smaku,nav reibonu,gibonu utt. Vienigi esmu palikusi looti jutiga,par katru ne ta pateiktu vardu uzspragstu,loti ceru,ka TEV tas nekaite.Svars gan nak looti lenam klat,pa so laiku esmu pienemsusie vien nieka 1kg,un nu jau sveru 59kg,bet apetite gan ka zilonenam. Nav ari grutniecu buma- gulet,gulet. Ir tiesi otradi,dienaksts laika tiek pavaditas miega vien nieka 6h,jo ir totals bezmiegs.
Esmu redzejusi ka tu audz.Pirmo reizi,kad TEVI redzeju tik saka pukstet sirsnina un ta bija 8GR nedela,nakama reize bija 10GR nedela un nu jau biji vareni paaudzies, un vel nakama jau 12GR nedela.Tad TU cuceji,un TEV netrauceja karteja mammas apskate,tik noskatijos TAVA pukstosaja sirsnina,kaut cereju,ka kuzinasies.Bet nakama reize bus uz 18GR nedelu,tad gan TU man pamasi ar rocinu un kas zin,varbut neslepsies un paradisi savu dzimumu un loti ceru,ka jau jutisu TAVAS kustibinas.
Ta ka man saglabajas pastiprinati dzemdes tonusi,man nakas ik pa laikam dazas dienas pavadit slimnica pie magnija sistemas,bet pa to TU ari nesatraucies.
Tagad es TEV isuma pastastisu par TAVU lielo masu.
Vinu sauc Gabriela un ir 3gadini.Vina apmekle jaukta vecuma bernu darza grupinu.Vina piedzima loti svelmainas dienas vakara -14.08.2010. plkst 22:09, 42GR nedela salidzinosi sicina 49cm gara un 2964gr. Pec horoskopa ir lauva un gads tigeris,ar vinu tikai pa spalvai. Masa jau tevi tagad gaida majas,nav dienas kad neaprasitos,kad tad maza masina(vina grib masinu) bus pie mums.Katru vakaru TEV suta bucas caur punci. Gabriela jau gatava ar TEVI dalities it visa,pat edot,iedos kadu kumosinu no savas porcijas mammai,bet ar piebildi,tik atdod bebitim. Kad savelk vedru un jadodas atgultie,meitene ir klat,milodama punci saka,kuss,kuss bebiti,driz TEVI mamite panem opite. Ir sanakusi mazi anuki,bet tos es TEV pastastisu,kad busi arpus punca,lai varam visi kopa pasmieties,vai nu cita vestulite.Ja,lai parliecinatos,ka bebis jutas labi,panem lukturiti un spidina naba,ceredama,ka tur kaut ko ieraudzis. Vinai ir tik daudz jautajumu,par TEVI,ka tur tiki ieksa,ka tiksi ara,vai ir auksti,vai ir gaismina,vai ir ko est,ka man jabut gatavai sniegt atbildes.
Ir tik amizanti,bet tai pat laika dikti mili un emocionali TEV rakstit vestuliti,stastit ka mums iet,ka jutamies utt. Varetu rakstit un rakstit,bet papirs par isu........
Tev nepatik,ka ilgi sedu,uzreiz ir protests ar vedera vilksanu un signals,ka jaiet atgulties,
Bet zini,mes visi-mamma,tetis,masina TEVI loti milam un gaidam pie mums,bet pa to laiku izaudz pietiekami stiprs,vesels,lai vari musu acis priecet 24h dienakti.
Uz tiksano manu milo benin.

ATTA- MAMMA,TETIS,MASA

Liene Krúza Liene Krúza 11. Sep 2013, 19:14

Sirsnigi paldies JUMS visam 😀

11. Sep 2013, 16:50

🌷 apsveicu ar jauko notikumu 😀 lai bēbītim un lielajai māsai un māmiņai viss vislabākajā kārtībā 😀

Minīc Minīc 11. Sep 2013, 16:13 Selina12

Enija saka,paldies 😉

Liene Krúza Liene Krúza 11. Sep 2013, 14:46 Minīc

SIRSNIGS,MILS PALDIES TEV 😀
Beidzot sadusojos mazajam uzrakstit vestuliti te, MAMINU KLUBA.
Ir jau vairakas,vinam paredzetaja dienasgramata.
Sirsnigs sveiciens mazajai ENIJAI 😀

Minīc Minīc 11. Sep 2013, 13:45

Nu superiigi Jus esat :-)

Apsveicu Tevi ar so notikumu,izbaudi to...lasot tavu vestuliti-atcerejos par savu laiku,kad pirms nepilniem 6menesiem ieraudziju Eniju,eh,cik tas bija skaisti!!!

Skaistaka davana ko Dievs sievietei var dot,ir bernins...

Apsveicu tevi no sirds 😀

Ja rozaaaaaaa...tad es tev varesu pacinas ar mantinam sutiit :-) dod tik zinu

Inga,Raitis,Enija