SOS! Strijas..

SOS! Strijas..

06. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien manai punča iedzīvotājai rit 23.nedēļa, puncīša augšana, šķiet, ir mazliet piebremzējusies, bet, toties svars sācis augt ļoti strauji, un tas ir iemesls, kāpēc es esmu sākusi ierobežot saldumu patēriņu, un pirms miega cenšos neēst. Brīvdienās, protams, ir citādāk, visādi gadās, bet darba nedēļā turpināšu saņemties, turēšu sevi rokās.

Bet pats nepatīkamākais ir tas, ka man parādījušās strijas. Neskatoties uz to, ka daru visu iespējamo, lai tās nerastos, konkrētāk - dodos reizi nedēļā uz masāžu un katru vakaru ieziežos ar olīveļļu.

Es ilgi skatījos un nevarēju saprast, vai tās ir vecās strijas vai jau jaunas, un tomēr viens ir skaidrs - tās ir jaunas. Šoreiz tās nav platas, zilā krāsā, bet šauras, gaišas svītriņas. VIenīgā cerība man ir tā, ka strijas tāpat kā pēc pirmās grūtniecības, ar gadiem kļūs nepamanāmākas.

Un vēl es piedomāju pie tā, ka varbūt vajadzētu veikt striju samazināšanas procedūru pēc dzemdībām. Tāpēc aicinu dalīties pieredzējušas māmiņas savā pieredzē - kā jūs cīnījāties ar strijām?

Vai esat veikušas speciālas procedūras? Vai tās bija efektīvas? Cik procedūras bija jāveic, un kāda bija to aptuvenā izmaksa?

Visiem labu noskaņojumu vēlot,

Jūsu Sabīne un Punča iemītniece

 

annijalise annijalise 06. Aug 2013, 09:41

man ir piedzimušas divas meitas, MAN IR STRIJAS gan uz krūtīm, gan sānos, bet es par to nenervozēju jo tā jau nav slimība, bet vienkārši zīmogs par to KA MĒS ESAM SIEVIETES KURAS 9 MĒNEŠUS SEVĪ IEKŠĀ IR NĒSĀJUŠAS DZĪVĪBU, UN TO LAIDUŠAS PASAULĒ.
es arī sevi apmīļoju ar eļļiņām, bet ķermenis ir tāds kāds ir.tagad vienkārši lutinu sevi ar veļiņu un priecājos ar vīru par meitām.

engellis1 engellis1 06. Aug 2013, 08:20

Man izcili palīdzēja Gerards krēms speciāli grūtniecēm Beauty Mamma, tur speciāli ir pret strijām un ādas izstaipīšanos vai celulītu, es visu laiku smērēju pret strijām, nevienas jaunas strijas grūtniecības laikā neparādījās, tik barojot bērniņu vairs tik ļoti nesmērējos,kaut gan kosmetaloģe teica, ka jāturpina vismaz pusgadu, tādēļ mazliet ieguvu strijas uz krūtīm.
Te links kā izskatās http://www.gerards.it/en/dettaglio-linee-prodotti.php?id=33&line=52
Pirku es viņus Kazarmu un Miera ielas stūris 😀

aab aab 06. Aug 2013, 07:56

ai, es arī tiku pie saviem zebras sāniem 😃 mierinu sevi gan ar to, ka citām ir trakāk, man ir tikai uz sāniem - ja velk augstāku apakšveļu, tad pat tās diži neredzēti. zakon podlast - es arī smērējos, bija labi, citur nav (ir tikai viena pie nabas, kur bija pīrsings), bet ir aklajā zonā, kura izveidojās, kad apsēju zemu dvieli uz gurniem. ar laiku paliek mazākas. bet es sev baigi par to nepārmetu, jo citas smērē visu ko dārgu un vienalga ir. tā tāda kā laimes spēle. peldostīms man tāpat ir divdaļīgais, nekautrējos, jo es taču esmu darījusi brīnumu - laidusi pasaulē bērniņu!
par ēšanu. man arī ap to pašu laiku kā tev, Sabīn, baigi nāca svars klāt. iemesls - vakaros, kad ierāpušies gultā, abi ar vīru (viņam arī nāca krietni svars klāt 😃 ) mēdzām vēl kaut ko uzēst. un tad izstrādāju principu - ēst tad, kad "es gribu ēst", nevis tad, kad "varētu kaut ko apēst!" 😃 nostrādāja lieliski! lai gan meita dzima pirms nepilniem diviem gadiem, joprojām izmantoju šo taktiku - ēst, kad gribas, nevis "varētu kaut ko apēst".