Seksīgā Lee ar placentas smūtiju pacienā dūlu Puriņu: skaties svētdien Tv3 plkst.8:50!

Seksīgā Lee ar placentas smūtiju pacienā dūlu Puriņu: skaties svētdien Tv3 plkst.8:50!

18. Oct 2013, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Septembra vidū par māmiņu kļuva šovā Okartes skatuve atpazīstamību guvusī dziedātāja Liene Brikouska jeb seksīgā Lee (attēlā no kreisās). Vēlāk viņa sociālajos tīklos prātoja, ko darīt ar savu placentu, un beidzot Liene atradusi labu risinājumu – viņa pagatavojusi smūtiju jeb dabisku enerģijas kokteili.

Sākotnēji Seksīgā Lee publiskajā telpā vēstīja, ka placenta stāv saldētavā un gaida, kad tā tiks notiesāta ar gardu muti. Toreiz dziedātājs Markus Riva pajokoja, ka no tās varētu pagatavot veselības kokteili, un šo padomu Brikouska arī ņēmusi vērā.

Smūtiju Liene gatavojusi raidījuma Māmiņu klubs ietvaros, kad pie viņas viesojās pieredzes bagātā dūla Katrīna Puriņa. Lai gan pārraide skatītāju novērtējumam tiks sniegta tikai 20. oktobrī, Puriņa jau paspējusi ar savām izjūtām dalīties sociālajā tīklā Facebook.

"Es jau tagad jūs pabiedēšu - šo svētdien raidījumā Māmiņu klubs jaunā māmiņa Liene Brikouska gatavos smūtiju ar placentas piedevu. Izkausēsim ledu un parādīsim, ko vēl var darīt ar placentu, un parādīsim, ka ne vienmēr placenta ir medicīnisks atkritums.

Domas dalīsies - citiem fuij, citiem crazy. Bet būs arī tādi, kuri pateiks - cik kruta! Un es esmu tieši tik traka, ka arī tagad dzīvē esmu dzērusi vienu tādu smūtija malku. Viss kārtībā!" savos piedzīvojumos dalījusies Puriņa.

Arī pati Seksīgā Lee saviem mikrobloga Twitter sekotājiem pastāstījusi, ka viņas mājās ciemojušās pārstāves no Māmiņu kluba, ar kurām kopā sastrādāti "zili brīnumi".

Tiesa, Liene paturējusi noslēpumā, ko tieši māmiņu kompānija darījusi, taču publicētajā attēlā patiesi redzamas vīna glāzes, kuras piepildītas ar brūnu šķidrumu.

Skaties svētdien TV3 plkst.8:50 jaunāko Māmiņu Kluba raidījumu!

10 neparasti veidi,kā izmantot PLACENTU!


inese33 inese33 16. Oct 2013, 15:18

kaut kā jau tā popularitāte jāpaceļ😃

Misteria Misteria 16. Oct 2013, 13:31

Franču zinātnieki nesen izteica viedokli, ka dabā nav unikālāka un vērtīgāka produkta par vīrieša sēklu..

Nu tad meitenes... katrai vakarā pa sēklas smūtijam 😈

Nekas nav pretīgs, kas dots no dabas 😃 😃 😃

Misteria Misteria 15. Oct 2013, 23:20

Jau pasen zināms, ka ļoti ieteicams nabas saiti un placentu nodot cilmes šūnu bankā, lai nākotnē, vajadzības gadījumā, šīs šūnas varētu ārstēt vai pat glābt bērna dzīvību...

Par šādu stulbumu (piedodiet) dzirdu pirmo reiz..

Misteria Misteria 15. Oct 2013, 22:56 indrasniega

🤣

15. Oct 2013, 17:23

smieklīgie komenti 😃
man ar' liekas baisi dzert citas sievietes placentu 😃 bet nu, ekstrēmisti ir! tāpat ka citi, kas ēd tārpus utt. 😃