SABĪNE: Māmiņu Kluba grūtnieču kalendārs -  labākais kalendārs, kādu esmu redzējusi

SABĪNE: Māmiņu Kluba grūtnieču kalendārs - labākais kalendārs, kādu esmu redzējusi

10. Dec 2013, 14:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, mīļās māmiņas.

Manas grūtniecības 40 nedēļas jau ir pagājušas, un, diemžēl, tikai nesen Māmiņu Klubā parādījās tāds brīnišķīgs jaunums kā grūtniecības kalendārs.

Šajā grūtniecībā es ļoti sekoju līdzi mazuļa attīstībai pa nedēļām, lasīju līdzīgu kalendāru savā telefonā, aplikācijā. Tas ir tik brīnišķīgi zināt, kas un kā attīstas tavam mazulītim konkrētajā laikā, īpaši, kad mazulītis vēl ir pavisam mazs, un māmiņa nejūtas vēl kā stāvoklī. Tāds kalendārs palīdzēs viņai sajust, ka viņā aug īsta dzīvība.

Kas man patīk tieši mūsu Māmiņu Kluba kalendārā?

Tas ir tas, ka viņš ir ļoti personificēts - piereģistrējies, ievadi savus datus, un kalendārs atgādinās, kurā nedēļā esi, un piedāvās tev jaunas zināšanas.

Tāpat tas ir pats informācijas pilnākais kalendārs, ko jebkad esmu redzējusi. Tajā ir maksimāli daudz informācijas topošajai māmiņai par to, kā attīstas viņas mazulis, kas notiek ar viņu pašu, un ir arī vērtīgi padomi attiecībā uz māmiņas uzturu. Tiek pacelti konkrētajam grūtniecības laikam aktuālie raksti un video, un diena sākas ar aizkustinošu aforismu par vecāku tēmu.

Sekot līdzi tam, kas notiek grūtnieču kalendārā ir ļoti svarīgi katrai topošajai māmiņai, lai labāk saprastu, kas notiek ar viņu un mazuli, un īpaši uztvertu šo savu svarīgo dzīves posmu - mazuļa gaidīšanu.

Visām grūtniecēm ļoti iesaku, nepalaidiet garām šo Māmiņu Kluba jauninājumu, Māmiņu Klubs cenšas būt vēl labāks JUMS!

Sabīne un Punča iemītniece

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS ŠEIT->>>

20131114154701-63401.jpg