Piesakies Grūtnieču dienai 27.decembrī un saņem garantētas dāvanas!

Piesakies Grūtnieču dienai 27.decembrī un saņem garantētas dāvanas!

26. Dec 2021, 09:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētku laikā apkārt virmo ļoti brīnumaina sajūta. Un kaut kas no brīnuma mīt arī tevī, jo esi gaidībās. 

PIESAKIES ŠEIT->>>

Grūtniecība ir fantastisks notikums ikvienas sievietes dzīvē, jo mainies tu pati, mainās visa tava dzīve, un jau pavisam drīz tā būs piepildīta ar beznosacījuma mīlestību. Lai gaidību laiks, dzemdības un arī pirmie soļi mammas lomā būtu mierīgāki un drošāki, ir vērtīgi saņemt atbildes uz sev aktuālajiem jautājumiem, lai iegūtu mieru.

Šī iemesla dēļ mēs, Māmiņu Klubs, 27.decembrī aicinām ikvienu topošo māmiņu uz Lielo Grūtnieču dienu, kurā pulcēsim atzītākos nozares speciālistus, kuri atbildēs uz ikvienai topošajai un jaunajai māmiņai aktuālajiem jautājumiem.

27.decembra Grūtnieču dienas programma

10.00 - 10.45 Tētis gaidībās

Pārim gaidot mazuli, lielākoties pievēršam vērību mammas veselībai, mammas sajūtām, bieži vien aizmirstot to, kā šajā laikā jūtas tēti. Arī tētim mainās dzīve, ir savas emocijas, satraukumi un domas. Kā sievietei uztvert topošā un jaunā tēta dažādos stāvokļus un emocijas, Grūtnieču dienā runāsim ar psiholoģi, kognitīvi biheiviorālo psihoterapeiti un supervizori dr.psych Diānu Zandi.

10.50 - 11.30 Jaunā gada bērni astrologa skatījumā

Astroloģes Ritas Riekstiņas lekcijā uzzināsi, kādi bērni dzims 2022.gadā astroloģijas skatījumā. Kā gaidāmajam mazulim izvēlēties vārdiņu un, kas mūs sagaida 2022. gadā.

12.20 - 13.45 Rūpes par savu ādu grūtniecības laikā

Grūtniecība nes līdzi lielas pārmaiņas sievietes dzīvē, ķermenī, un sajūtās, tostarp, mainās arī āda, kas šajā laikā pieprasa jo īpašas rūpes. Kā topošajai māmiņai parūpēties par ādu, stāstīs skaistumkopšanas speciāliste Iveta Liberte, jo īpašu uzmanību pievēršot pretstriju profilaksei.

13.05 - 13.45 Jaundzimušā pūriņš

Tuvojas brīdis, kad tu savās rokās turēsi savu brīnumiņu, bet, lai satikšanās būt mierpilna un būtu mazāk uztraukumu par to, ka esi kaut ko aizmirsusi, svarīgi laikus sagādāt visu nepieciešamo, kas vajadzīgs mazulītim ierodoties pasaulē. Ko kārtot jaundzimušā pūriņā, vaicāsim ārstei Irēnai Putniņai.

13.50 - 14.30 Vērtīgi padomi piena bankas veidošanai

Ja par to, kā pavairot māmiņai pieniņu, tiek runāts daudz, taču mazāk pārrunāts ir jautājums par piena bankas veidošanu. Kad to veidot, kā to pareizi veidot un kādus pumpjus izvēlēties, lai pieniņu atslauktu vieglāk un ērtāk, Grūtnieču dienas ietvaros vaicāsim zīdīšanas konsultantei IBCLC, Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas dibinātājai Sandrai Lasei.

14.35 – 15.15 Ūdens – dzīvības pamatā

Ūdens ir katrā cilvēka ķermeņa šūnā, veidojot līdz pat 60% no pieauguša cilvēka ķermeņa masas. Tas nozīmē, ka ūdens ir dzīvības pamatā! Ja neesam pietiekami daudz padzērušies ūdeni, sejas āda kļūst neveselīga un pelēka, mūs nomāc nogurums, ir slikta pašsajūta, taču gaidību laikā vēlamies justies lieliski! Šī iemesla dēļ svarīgi atcerēties regulāri padzerties ūdeni arī gaidību laikā, un dzert to ziemā tikpat bieži kā vasarā. Kāpēc tas ir tik svarīgi, Grūtnieču dienā skaidros uztura speciāliste Lilita Manīga.

15.20 – 16.00 Riski grūtniecības laikā

Katra no mums sapņo par to, lai grūtniecība noritētu viegli un bez raizēm, tomēr ir dažādi riski, kuriem jāpievērš īpaša uzmanība, lai grūtniecība noritētu droši. Kādiem riskiem jāpievērš īpaša vērība, skaidros Veselības centru apvienības ginekoloģe Karlīna Elksne.

16.05 – 16.45 Iekārtojam vidi jaundzimušajam

Ienākot jūsu ģimenē mazulim, mainās viss! Tostarp arī apkārtējā vide, kuru būtu svarīgi pielāgot jaundzimušajam, lai bērniņš justos droši, varētu rotaļāties atbilstoši savam attīstības posmam. Kā to paveikt vispareizāk, Grūtnieču dienā vaicāsim fizioterapeitei Klaudijai Hēlai.

Ko saņemsi, piesakoties Grūtnieču dienai:

  • vairākas topošiem vecākiem aktuālas lekcijas par 1 lekcijas cenu 
  • atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem no zinošiem speciālistiem;
  • iespēju skatīties pasākumu ierakstā vēl 10 dienas pēc tiešraides;
  • DĀVANIŅAS tuvākajā OMNIVA pakomātā no Māmiņu Kluba atbalstītājiem*;
  • iespēju skatīties pasākumu no jebkuras vietas gan Latvijā, gan pasaulē;
  • balvu izspēli pasākuma laikā visas dienas garumā

Kad notiks? 27.decembrī no plkst. 10.00 līdz 17.00

Kur notiks? www.maminuklubs.lv

Cik maksā? € 20

Aizpildi pieteikumu, veic apmaksu ar norēķinu karti, pasākuma dienā saņem saiti uz tiešraidi un tiekamies Grūtnieču dienā!

*Aizpildot pieteikumu, komentārā norādi sev tuvāko OMNIVA pakomāta adresi dāvaniņas saņemšanai.