Noslēguma mēnesis 2in1- Oktobris pilns pārsteigumiem

Noslēguma mēnesis 2in1- Oktobris pilns pārsteigumiem

15. Oct 2014, 17:36 Supersausins Supersausins

Ārā jau ir manāma vēsā rudens dvaša un ir iestājies oktobra mēnesis. Šis mēnesis mūsu ģimenē ir ļoti gaidīts, jo pavisam drīz mūsu ģimenē pievienosies jauns cilvēciņš. Esmu iesoļojusi jau 39.nedēļā. Katru dienu es vēlos, lai mazulīts sevi piesaka šajā plašajā pasaulē, jo vairāk nevaru sagaidīt viņu un esmu arī mazliet nogurusi.

Šomēness mani īpaši apciemo:

  • pedejo nedēļu nogurumi, negulētas naktis, jo visādas domas vandās pa galvu;
  • lielās muguras sāpes;
  • neērtās guļampozas;
  • rudens saaukstēšanās;
  • bieža tualetes apciemošana naktī.

Šie notikumi pēdējā laikā ļoti nogurdina manu organismu un es sevi nevaru pilnībā veltīt saviem mīļajiem. Tādos brīžos gribu gulet zem segas un vienkārši neko nedarīt. Bet reizēm domās to ir vieglāk darīt nekā realitātē, jo bardaks, kas valda mājās liek piecelties un sakārtot...

Esmu gatava būt divu bērnu mamma!

Nesen biju uz Diānas Zandes lekciju, kura priekš manis bija ļoti noderīga. Lekcijā pārliecinājos par dažādām lietām, kas manī iekšēji raisīja satraukumu.Viennozīmīgi sapratu, ka Kristiānam nevajag neko uzspiest un ļaut mazulīti pieņemt tad, kad viņš to vēlēsies. Pēc lekcijas es sapratu, ka esmu gatava otrā bērniņa nākšanai pasaulē un neuztraukšos ne par kādiem sīkumiem vairs, ļaušu visam iet tā kā tam jāiet un tad jau viss pats noskaidrosies. 

Ir sācies"Ligzdas"vīšanas sindroms

Jā, pēdējās dienās esmu ļoti pārņemta ar plānošanu un kārtošanu mājās, lai kad piedzims mazais cilvēciņš viss būtu kārtībā. Gribu visu mājās sakārtot tā, lai man ir ērti pārvietoties un, lai varu veltīt laiku Kristiānam paspēlējoties ar viņu, gan arī mazajam- apkopjot un barojot. Es gribu, lai man atliek laiks arī mazliet sev un nav jasatraucas par to, kas notiek mājās. Zinu, kad būsim jau četri man būs mazāk laika visam, bet šeit nu attīstot sevi laika plānošanā varēšu iemācīties visu sakārtot tā, lai laika pietiktu.  

Apgūstu aizmirstās iemaņas

Kopš pasaulē ir nācis mans mazais brāļuks ir jau apritējis viens mēnesis. Pa šo laiku es esmu bieži bijusi pie mammas, lai palīdzētu viņai gan mazā auklēšanā, gan arī  mājas darbos, jo palīgs, kas palīdz atkopties pēc ķeizera ir vajadzīgs.

Auklējot mazo brāļuku es atceros, kā tas bija kad Kristiāns bija maziņš un varu salīdzināt, kā ir gājis man un kā tagad iet mammai.

Esam ļoti satuvinājušās ar mammu un cenšamies viena otru atbalstīt, kā vien varam. Dalamies pieredzē ar savām zināšanām un papildinām viena otru.

20141015173013-13929.jpg

Oktobris vienos pārsteigumos

Pārsteigumi patīk visiem. Tam jūs piekritīsiet? Man patīk pārsteigumi, lai arī, kādi tie būtu. Tad nu tā bija sanācis, ka pagājušā nedēļa man bija pārsteigumu nedēļa.

Māmiņu klubs ir vieta ,kur vari iegūt daudz jaunas draudzenes un labas sarunu biedrenes, par to es pārliecinos vēl un vēl ar katru dienu vairāk. Pirmais pārsteigums mani gaidija pastā ,jo kāds man bija atsūtijis paciņu, lai arī zināju ,ka pati neesmu neko pasūtijusi. Izrādās no māmiņu kluba grupiņas"VIENKĀRŠI GRIBAS PARUNĀTIES" meitenes izlēma mani pārsteigt ar jauku kartiņu un dāvaniņu gaidāmajam mazulim un Kristiānam. Saņemot dāvanu man sariesas prieka asaras acīs, jo tas ir tik mīļ, kad tevi kāds pārsteidz pretī neprasot itin neko.

20141015173134-29971.jpg

Bet šajā nedēļā tas nebija vienīgais pārsteigums, kas mani sagaidija.

Manas mīļās sieviņas ar manu superīgo labo feju jeb labāko draudzeni un mazu mana drauga palīdzību uzrīkoja man "Mini gaidību ballīti".Arī par šo pārsteigumu es neko nenojautu un pārsteigums tiešām bija izdevies. Ierodoties mājās sākumā biju neizpratnē kāpēc manu acu priekšā stāv krāsaina virtene.

20141015173322-93586.jpg

Sākumā nodomāju, ka esmu aizmirsusi kādu apsveikt un manā dzīvklī kāds kādu grib pārsteigt. Kad biju noģērbusies devos istabā kur dīvānā smaidīga sēdēja Elīna(fox15). Tā kā nezināju, ka viņa tur ir, ieraugot viņu es nobijos vārda tiešā nozīmē. Diemžēl pārējās sieviņas netika veselības un citu apstākļu dēļ, bet vienalga bija liels prieks satikt vismaz kādu no viņām.

20141015173359-50292.jpg

Dekorācijas, kas bija pašu veidotas ar savām rociņām un pārsteigumu dāvana "Pampēru torte" bija ļoti patīkams pārsteigums. Jauka pasēdēšana,jauki vārdi un smiekli tajā dienā bija tieši tas, kas bija vajadzīgs.

 

20141015173431-78006.jpg

Paldies liels Jums manas mīļās, kas spēj mani pārsteigt un iepriecināt. Jūs  esat pašas labākās! :)

 

 

Supersausins Supersausins 15. Oct 2014, 20:04 Saulite21

Var redzet un liels liela paldies par so parsteigumu..😉

Supersausins Supersausins 15. Oct 2014, 20:01 MaraKenigsvalde

Paldies mīļā sirds.😘 bez tevis jau nebutu ari otrais parsteigums😀
Ja man arī ļoti patīk dāvanina.😀

Saulite21 Saulite21 15. Oct 2014, 19:11

Centamies,prieks ka patik!😀🌷

15. Oct 2014, 18:43

tik ļoti gaidiju, kādu ziņui no jūsu puses 😀

Supersausins Supersausins 15. Oct 2014, 18:35 Sarkangalvīte

Paldies..😀
Man patīk padalīties ar Kaut ,ko jauku.😀