Nepatīkamais ciemiņš

16. Jan 2018, 21:32 Rita192 Rita192

Sveikas māmiņas. 

Gribēju painteresēties,kā jums ir bijis ar izdalījumiem grūtniecības 1.trimestri,ja tādi ir bijuši.!? 

Man šāds ciemiņš ieradās pagāšo 5dienu,ar mazumiņu,bet tad staigājot tas pastiprinās,ja gūlšņāju tad tie ir daudz mazāk. Dažreiz ir mazi gabaliņi,a dažreiz ir cīpslu veidā gari. 

Vakar biju pie ārsta īsti man neko nepateica,pateica ja nesāp,ne ikdienā,nedz arī tad kad man pārbaudīja vēderu,kad nav par ko satraukties. 

Nosūtīja mani uz USG,tad redzēs kā būs. 

Bet varbūt jūs man varat pastāstīt,kā jums bija? 

Rita192 Rita192 18. Jan 2018, 20:58 Māmiņa Zanda

Tā kā esmu UK šeit nav tik liela izvēle kā Latvijā,kad ja ir kkādi apdraudējumi tu tiec vienmēr pie viena un tā paša ārsta visu laiku.

Māmiņa Zanda Māmiņa Zanda 18. Jan 2018, 17:58 Rita192

Tad varbūt labāk doties pie kāda cita speciālista, kurš konkrēti varēs paskaidrot un pārbaudīt vai viss ir kārtībā ar jums un mazuli.

Rita192 Rita192 18. Jan 2018, 13:07 Māmiņa Zanda

Vakar biju pie arsta uz USG jautāju kapēc man ir tie brūnie izdalījumi,īsti teica nemāk teikt,es vnk satraukusies par to,jo pagājušo reizi man arī bija tumši brūni izdalījumi,bija spontānais aborts. Kad tagad ieraudzīju sabijos,nu atkal padomaju.
Vakar ārsts man pārbaudīja no augšas īsti neko saskatīt nevarēja,jo itkā viņiem uzrāda kad ir 6 nedēļa,bet pēc MK kalendāra man vajadzētu būt 9 nedēļai. Tā kā ārsts neko konkrētu nesaskatija,skatijās no lejas daļas,pārados mājās skatijos kad asiņošana ir bišķiņ bijusi,bet sāpes nekādas. Baidos kad kkas nenoiet atkal greizi.
Īsti neizprotu to grūtniecības aprēķinājumu,ļoti tad ceru kad ir labāk tās 6 nedēļas.

Māmiņa Zanda Māmiņa Zanda 17. Jan 2018, 21:49

Sveika. Man arī izdalījumu ir bijuši. Tā ir saucamā piena sēnīte, kas ir raksturīga grūtniecības periodā galvenais viņi mēdz būt tādi pastaipīgi, galvenais lai nav ar smaku un nav arī ar niezi. Bet ja ir ar smaku un niezi tad obligāti būtu vēlams konsultēties ar vecmāti varbūt ieteiks kādas svecītes palietot. Man personīgi netraucēja izdalījumi, jo nebija nieze un smakas ar nebija. 😀