ŠODIEN 13:00 Grūtnieču diena Māmiņu Kluba Vecāku skolā: vēl ir brīvas vietiņas

ŠODIEN 13:00 Grūtnieču diena Māmiņu Kluba Vecāku skolā: vēl ir brīvas vietiņas

21. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

21.maijā Māmiņu klubā būs grūtnieču diena, kurā dažādi speciālisti pastāstīs jums par to, kā dzemdēt vieglāk, kā atgūties pēc dzemdībām, kā rūpēties par savu ādu grūtniecības laikā, kā arī - uzzināsi, kam noteikti jābūt mazuļa pūriņā! Protams, tas vēl nav viss, tādēļ aicinām piebiedroties arī tevi Grūtnieču dienai, lai uzzinātu par visu, kas saistīts ar skaisto gaidību laiku, vairāk!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!

Grūtnieču dienas programma:

Viss par mazuļa pūriņu

13.00-14.00

Vai gaidāmā mazuļa pūriņš jau gatavs? Ko esi iegādājusies un pēc kādiem kritērijiem izvēlies aprūpes piederumus mazulītim? Ārste Irēna Putniņa ļaus arī tev saprast, ko tad jaundzimušajam vajag pavisam noteikti, un, bez kā var iztikt.

Tikšanās ar masieri

14.15-15.15

Ja arī tevi satrauc grūtniecības laikā iegūtais celulīts, strijas, tikšanās ar sertificēto masieri un kosmētiķi Natāliju Kirjuhinu būs tieši tas, kas tev vajadzīgs! Uzzināsi visu par masāžu grūtniecības laikā, par ādas kopšanu bērniņa gaidībās, kā arī par to, kā rūpēties par ādu pēc mazuļa dzimšanas. Sapratīsi, kā cīnīties pret celulītu un strijām.

Gatavojamies dzemdībām

15.30-16.30

Kā dzemdībām gatavojies tu? Vai, tavuprāt, tāda gatavošanās ir vispār nepieciešama? Vecmāte Vija Kalniņa no Jūrmalas slimnīcas kliedēs tavas šaubas, jo viņa pastāstīs par sagatavošanos dzemdībām, par to, kāpēc to vajag, kā vispār notiek tāda gatavošanās un daudz ko citu. Kā arī - uzzināsi visu par dabiskām dzemdībām stacionārā.

 

Kad notiks?

21.maijā plkst. 13.00 - 17.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 10

Uz tikšanos Grūtnieču dienā 21.maijā plkst.13.00!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!