Nāc uz Grūtniecu dienu 21.oktobrī un izbaudi 3 interesantas lekcijas vienuviet!

Nāc uz Grūtniecu dienu 21.oktobrī un izbaudi 3 interesantas lekcijas vienuviet!

15. Oct 2015, 11:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rudens ir sācies, un šis rudens kādai no jums ir pavisam īpašs, jo esat gaidībās! Būt gaidībās ir ne vien skaisti, bet arī grūti, jo tik daudz kas ir vēl nezināms, tik daudz un dažādu jautājumu... Uzdod tos jau 21.oktobrī Māmiņu kluba Grūtnieču dienā, kur dažādi speciālisti palīdzēs tev saprast, kā dabiski palīdzēt sev gaidību un pēcdzemdību laikā, kas atšķirīgs un interesants notiek ar tevi un mazuli pēc dzemdībām, kā arī, - uzzini visu par dzemdību atsāpināšanu!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!

Grūtnieču dienas programma:

13.00 Rebozo lakati - dabiska palīdzība grūtniecības un pēcdzemdību laikā- praktiska nodarbība, nodarbību vada dūla Katrīna Puriņa

Rebozo ir nacionāls meksikāņu sieviešu aksesuārs - gara, plata šalle. Sievietēm Meksikā rebozo lakats ir ne tikai tautisks, krāšņs un dārgs aksesuārs, tas kalpo arī praktiskiem mērķiem – kā lakats, šalle un polsteris smagu kravu pārnēsāšanai uz galvas, šūpuļtīkls bērniem, sega un slings, kurā nēsā bērnus.  Tiksimies ar Katrīnu Puriņu!
Nodarbības laikā katrai būs iespēja sajust, kā Rebozo lakats var palīdzēt!

14.15 Pirmās dienas pēc dzemdībām māmiņai un mazulim, nodarbību vada vecmāte Liene Ceriņa

Pirmās dienas pēc dzemdībām ir tās, kurās sarodam ar jaundzimušo, mācāmies pieņemt savas jaunās ķermeņa formas un pakāpeniski maināmies. Kā rūpēties par sevi? Kādas var būt tavas fiziskās pārmaiņas pēc dzemdībām un kā uzlabot pašsajūtu? Par to visu pastāstīs pieredzējusī, profesionālā vecmāte Liene Ceriņa. Bet arī tas vēl nav viss, uzzināsi, kā mainās mazulītis šajās pirmajās dzīves dienās. Jautā droši visu par to, vai viņam jābūt aukstām rociņām, uzzini arī, cik ilgi mazuļu dzelte skaitās normāla un daudz ko citu!

Uzzināsi arī par Māmiņu Kluba pakalpojumu: Vecmāte steidz palīgā!

15:30 Dzemdības, pozas, palīglīdzekļi, atsāpināšana. Pasniedz Rīgas dzemdību nama vecmāte Baiba Zelka.

Kādas pozas izvēlēties, lai dzemdību process būtu mazāk sāpīgs? Vai atsāpināšanas izvēlēšanās nevar radīt negatīvas sekas uz mazuli? Kāda ir partnera loma dzemdībās? Kā arī, kā saprast un atšķirt dažādus atsāpināšanas veidus, un kā zināt, vai bez atsāpināšanas var iztikt, vai tomēr - būtu jājautā dzemdību speciālistam dzemdību laikā par sāpju atvieglojumu.

Kad notiks?

21.oktobrī plkst. 13:00 - 17:00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

20EUR

Uz tikšanos Grūtnieču dienā 21.oktobrī plkst.13:00!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!