Nāc uz dzemdību sagatavošanas kursiem un dāvanā saņem Maria komplektiņu

Nāc uz dzemdību sagatavošanas kursiem un dāvanā saņem Maria komplektiņu

07. Jul 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa piedzimšana – tas vienmēr ir brīnums, noslēpumainība un prieks. Bet mazuļa gaidīšanas laiks ir neatkārtojams. Sieviete stāvoklī – tas ir kā visums, par kura centru kļūs bērniņš. Tajā pašā laikā tā ir liela atbildība par jaunu dzīvību. 

Tāpēc topošajai māmiņai ir nepieciešams atbalsts un palīdzība. MARIA līnija piedāvā augstas kvalitātes preces, kas palīdz sievietei saglabāt labu pašsajūtu un skaistumu grūtniecības laikā, kā arī pēc bērna piedzimšanas. Mazuļa plānošana, gaidīšana, pati dzimšana, pirmie mazuļa dzīves mēneši – MARIA atbalsta māmiņu katrā posmā ar konkrētiem produktiem.

Esiet veselas un skaistas!

Nāc uz Māmiņu Kluba kursiem martā un aprīlī un dāvanā saņem:

  • Maria Pregnancy (kapsulas N60)

Rekomendē kā sabalansētu folskābes, dzels un vitamīnu kompleksu grūtniecēm.

Maria Pregnancy - sabalansēts folskābes, dzelzs un vitamīnu komplekss grūtniecēm. Komplekss satur 10 vitamīnus, kas nepieciešamas mātes veselībai un topošā mazuļa attīstībai. Lieliski piemērots grūtniecēm, kurām novērota lielāka vitamīnu devu vai kāda mikroelementa nepanesamība. Vitamīnu komplekss Maria Pregnancy labi uzsūcas organismā, jo to nodrošina vitamīnu kompleksa sastāvā esošais maltodekstrīns.

  • Maria pretstriju krēms

Palielina ādas elastību un tvirtumu, novērš striju rašanos un rētu veidošanos, novērš sausuma sajūtu.

  • Maria Comfort

Gaisu caurlaidīgi krūšturu ieliktnīši barojošām mātēm. Ērtājiem ieliktnīšiem ir unikāls, gaisu caurlaidīgs polipropilēna slānis un īpaši mīksts pildījums, kas rada labsajūtu un pasargā jūsu veļu no piena noplūdēm starp mazuļa ēdienreizēm.

20130311144123-67112.jpg

Sagatavojieties dzemdībām, apmeklējot 4 lekciju ciklu!

Sagatavošanās dzemdībām I daļa 

Sagatavošanās dzemdībām II daļa 

Krūtsēdināšana 

Jaundzimušā aprūpe

* lekciju secība var mainīties.

PIESAKIES DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSIEM ŠEIT!