MUSU - ''MIS PUNCITIS''

MUSU - ''MIS PUNCITIS''

09. Nov 2013, 09:53 Liene Krúza Liene Krúza

Sveikas visas parejas,kas piedalijas,piedalas un vel doma piedalities '''Maminu kluba mis puncitis 2013'' Es ilgi un dikti domaju,vai piedalities! Es tak nemaku ne smuki uzzimet,ne pec tam viena visu to iemuzinat fotoaparata. Lielais atbalsts un makslinieks - tetis,ir tik loti aiznemts darbos,ka neuzdrikstejos vinam prasit,lai apzime manu punci.

Tikai vakar radas ideja,kapec gan nevaretu metina uz mana punca uzzimet kaut viss vienkarsako sauliti? Sauliti meitina mak loti smuki zimet,un tas vinai sagadaja looti lielu prieku,ka nu mamma atlauj apzimet punci. Talka nema  pirkstinkrasas,jo pec maksalas darba atri un viegli vareja nomazgat mazas kepinas. Vienigi vina bazijas,vai tagad bebitis nebus netirs.

Kapec izvelejamies tiesi sauliti?
Jo sis bernins mums ir ka mazs saules starins. Vins ienaca starp mums,kad likas,ka gaisma iet prom no mums,tik  slid vienas enas un viss. Bet te peksni Janu vakara uzzinam,kad gaidams brinums,musu mazais  papardes zieds - viena acu mirkli iedegas gaisma,ceriba un viss parejais atgriezas dubulta speka.
Ari mes pasi ar vien vairak sakusi smaidit ka saulites,jo so burvigo sajutu,smaidit un sildit viens otru ka saule, dod sis mazais punca bebis. Protams,neapsaubami liels atbalsts un liela saule,kas samilo,sabuco mammu grutaja bridi ir liela meita.

Musu punca bebitim te rit 24.nedela.
Meitene tik loti aizravas,ka piemirsa,ka jasaudze mammas krekls. Sis viss ir vinas roku darbs. Man jau looti patik,un nodevejam par savu MIS PUNCITI 2013. 

Liene Krúza Liene Krúza 09. Nov 2013, 12:04 saulux10

Paldiesins. 😀

saulux10 saulux10 09. Nov 2013, 11:57

Aha,jums būs ģimenes pieaugums!!!! Apsveicu 😀)

Liene Krúza Liene Krúza 09. Nov 2013, 09:55

Ja,ja redz ka piemirsu vel vienu bilditi ielik,tik atri nospeidu ok.