Meditācija - kā duša, veselīgs uzturs un miegs! 4 nodarbību cikls grūtniecēm

Meditācija - kā duša, veselīgs uzturs un miegs! 4 nodarbību cikls grūtniecēm

01. Oct 2016, 00:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan šobrīd meditāciju daudzi uzskata par modes lietu, tai būtu jākļūst pa mūsu ikdienas sastāvdaļu. Turklāt noteikti jāizmēģina arī meditāciju grupā, jo šādi efektu iespējams sajust daudz spēcīgāk!

Vairāk par meditāciju stāsta reiki meistare, „Meditācijas veselībai” vadītāja Ilze Pavasare.

Lai meditācija kļūst par ikdienu!

„Meditāciju var salīdzināt ar miegu, kurā ieslīgstam reizi diennaktī, ar ēdiena uzņemšanu trīs reizes dienā un nomazgāšanos dušā vienu vai vairākas reizes dienā!  

Jautāsi, kāpēc?

Lai gan šobrīd meditācija kļuvusi par tādu kā modes lietu, patiesībā tā ir ikviena cilvēka normāla nepieciešamība, tāpat kā visas iepriekšminētās darbības,” pārliecināta Ilze Pavasare.

Ar ikdienas meditācijas palīdzību mums katrai pašai iespējams atjaunot savu enerģiju un uzlādēt sevi kā bateriju.

„Ikdienas meditācija veselībai ir kā duša! Galu galā, mēs jau nemazgājamies tikai tādēļ, lai nebūtu nepatīkamas apkārtējiem, bet arī tādēļ, lai sevi attīrītu un savā ziņā sev nodrošinātu veselību. Tieši tāpat kā meditācija.

Tādēļ tai vajadzētu kļūt par mūsu ikdienas sastāvdaļu! Tad arī neradīsies daudzas slimības, kas pašas par sevi ir tikai izpausmes kādām mūsu organismā ielaistām kaitēm.

Tātad, ja par savu organismu parūpēsimies laikus un papildus uzņemtajai veselīgajai pārtikai un svaigajam gaisam ik dienu meditēsim, mūsu enerģētiskais līmenis tiks uzturēts labā formā un varēsim izvairīties no nopietnām slimībām, vai vismaz nodrošināt to, ka tās neizpaužas smagā formā,” skaidro reiki meistare.

Kādēļ meditēt grupā?

„Meditācijas sniegto efektu var izjust jau pēc piemās reizes, un tieši tādēļ cilvēki bieži vien pulcējas šādās kopīgās meditācijās, kāda 20.aprīlī notiks arī Māmiņu Klubā, jo tad šis efekts ir daudz lielāks,” skaidro Ilze Pavasare.

Speciāliste stāsta, ka grupas meditācijas laikā, kad visi tās dalībnieki ir koncentrējušies vienam mērķim, viņu enerģijas apvienojas un kopējais enerģijas apjoms kļūst daudzreiz spēcīgāks un meditācija ir efektīvāka.

„Šīs enerģijas intensitāte pat ir izmērīta ar zinātnisku instrumentu palīdzību! Izdalot cilvēku kopskaitu, kas piedalās meditācijā ar trīs, iegūstam kāpinājuma skaitli, kurš norāda uz to, kāda ir enerģijas intensitāte šīs grupas meditācijas laikā,” atklāj Ilze Pavasare.

Ja arī tu vēlies izjust, kā tas ir meditēt grupā, nāc uz Ilzes Pavasares „Meditāciju ciklu topošajām māmiņām"

20160930111914-72920.jpg 

Māmiņu Klub