Izmēģini manikīru un pedikīru grūtniecēm un jaunajām māmiņām ar dūlu Kristīni Bērziņu

07. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērns un skaistumkopšanas procedūras kādam var šķist nesavienojami jēdzieni,jo bērns taču ir kustīgs, salonos viņu nav kas pieskata un gluži vienkārši mammai vairāk laika sanāktu nodarboties ar bērnu, nevis atpūsties.

Citos salonos jā, bet ne Māmiņu Kluba saloniņā, kur topošās un jaunās māmiņas var izbaudīt manikīru un pedikīru ar dūlu un māmiņu Kristīni Bērziņu.

Otrkārt, ja salonos parasti sarunas ir īsti ne par ko,ja vien meistarīte nav gadu laikā pārbaudīta un iepazīta, tad Māmiņu Klubā sarunas ir, protams, par un ap ģimeni, laulību, skaisto bērnu gaidīšanas laiku! Tātad- tieši par tēmu,kas aktuāla māmiņām, gaidot mazulīti, un audzinot viņu!

Dūla Kristīne Bērziņa ir atvērusi savu manikīra mazo salon-kabinetiņu tieši Māmiņu kluba telpās, Vīlandes ielā. Tieši ar tādu domu - māmiņām - topošajām un esošajām, ir nepieciešama sava, pavisam citāda pieeja skaistumkopšanā, pat šķietami tik ikdienišķā procedūrā kā manikīrā un pedikīrā.

Kāpēc būtu jāizvēlas manikīrs ar dūlu? Jebkurš cilvēks,kas pieskaras jaunās vai topošās mammas ķermenim, ir īpašs - mēs gribam, lai viņš būtu no mūsu loka, saprastu mūsu emocijas, sajūtas, respektētu arī ķermeņa robežas, īpatnības, jo sieviete grūtniecības laikā ir ar "citiem jutekļiem".

Dūla to lieliski jūt, jo viņas profesijā ir būt iekšā mātišķajās sajūtās, atbalstīt, izprast, iedrošināt. Nešaubos, ka grūtnieces, kas Māmiņu Klubā turpmāk apmeklēs manikīru vai pedikīru pie dūlas Kristīnes Bērziņas, savu stundu pavadīs lietderīgi - tik daudz taču parasti uz sirds sakrājies un gribas izrunāties! Parastā salonā, lakojot nagus, tomēr nevarēsi drošu sirdi runāt par placentas atslāņošanos, savām bailēm no dzemdībām vai apspriest mazuļa pūriņa lietas, taču Māmiņu klubā mazajā skaistuma kabinetā nu to var.

 Aicinām uz manikīru un pedikīru Māmiņu Klubā

Māmiņu Klubā manikīru un pedikīru veiks Kristīne Bērziņa- dūla un manikīre!

20130314144814-26262.jpg

Kā kosmētiķe  Kristīne Bērziņa strādā jau  6 gadus, vadot savu privātpraksi Jūrmalā un Rīgā. Pirms dēliņa piedzimšanas viņa strādāja ar grūtniecēm un jaunajām māmiņām- veicot skaistumkopšanas procedūras pie viņām mājās.

Pašlaik, lielu daļu Kristīnes dzīves aizņem mācīšanās Dūlu skolā, kā arī praktisko zināšanu apguve P.Stradiņa slimnīcā - dzemdību nodaļā - asistējot vecmātei dzemdībās, krūts barošanā, kā arī, sniedzot emocionālu atbalstu topošajām un jaunajām māmiņām. Kopš 2012. gada novembra, viņa konsultē grūtnieces individuāli, sagatavojot un atbalstot tās dzemdībās.

Procedūru laikā, kliente saņems ne vien kvalitatīvu pakalpojumu, bet arī emocionālu atbalstu, iespēju saņemt atbildes uz visiem sev interesējošiem jautājumiem par grūtniecību, dzemdību un pēcdzemdību periodu, kā arī nebūs jādomā par bērnu pieskatīšanu.
Procedūras laikā kabinetā valdīs mierīga un patīkama gaisotne, fonā skanēs mūzika un dzerot siltu tēju ikvienai no topošjām un jaunajām māmiņām būs iespēju atslēgties no ikdienas rūpēm un veltīt laiku sev!

PIESAKIES MANIKĪRAM UN PEDIKĪRAM MĀMIŅU KLUBĀ!