Mana mílulísa pirmás dzíves dienas

12. Sep 2014, 20:57 Liene Krúza Liene Krúza

20140912205704-23967.jpg

- Kurā dienā devāties mājās no slimnīcas? 

Musu delins,varda ELIASS piedizma 2014.gada 27.februari.  Majas tikam 3.marta

- Kā izdevās uzsākt krūts barošanu?

Puika bija slinks edajs,nacas celt  ik pec 3stundam uz esanu,vins ari needa tik ilgi,ka arsti gribeja ,pazida nepilnas 7minutes un atkal cuceja savas 3stundas. Bet par laimi jau pirmaja reize kruti satvera pareizi.

- Cik ātri mazulītis pieņēmās svarā?

Mazulis piedzimstot svera 3.310gr. Taka vins bija mazedajs,tad svara nemas loti leni. Pareizak,svara saka nemties tik 4dzives diena un pa 4dzives dienas dienakti pienemas svara 200gr. Ta bija nokrities uz 3kg.

- Vai laiks slimnīcā bija harmonisks?

Ta ka ar mazo sajas dzemdibas bijam tik abi,bez teta,tad dienas it ka vilkas lenak,nevarejam sagaidit,kad laidis majas.  Bet visuma mediku aprupe jutamies drosiba.

- Kā pati juties pēc mazulīša ienākšanas pasaulē?

Dzemdibas bija vieglas,atras,lidz ar to ,ta ka vajadzeja but passajutai normai. Emocionali biju pacilata un vairak ka labi,tak beidzot blakus ir delins,kuru nevareju sagaidit.  Bet pasai veseliba nebija tada ka gribejas- celas t,bija speciga asinosana,krutis pien sadzina ta,ka pieskarties nevareja,karstas,cietas,sakostiem zobiem atslaucu pirmas piles,lai puisitis var satvert kruti.  Ari urinet bija daudz ,daudz sapigak neka dzemdet. maz dzeru,lai nav jaiet curat