Mana gaidību vasara

18. Jul 2014, 15:17 San San San San
  • Esmu Sanita, un šobrīd otra sirsniņa manā puncī pukst jau 23 nedēļu. Uz novembra vidu gaidāma satikšanās ar mūsu pirmo bērniņu - meitiņu. 
  • Šī vasara pagaidām ir aizgājusi pa darbiem - lai gan slodze nav liela, darbs iekrīt gan no rīta, gan vakarā, līdz ar to īsti nekam citam nesanāk laika. Staigāt gan staigāju daudz, jo, sabiedriskais transports nu nepavisam mums abām nepatīk. Pa nedēļas nogalēm cenšos izrauties no Rīgas, un, tas laiks lielākoties tiek pavadīts pa omītes dārzu, ēdot, ko tik vien tur var apēst! Tak veselīgi, ne tā? :) 
  • Šobrīd cītīgi tiek skaitītas dienas līdz jūlija beigām, jo tad dosimies uz Franciju, lai būtu kopā ar tēti, kurš pēdējo mēnesi tik vien kā Skypā tiek redzēts, un mums dikti pietrūkst. Bet, nu drīz!
  • Pasākumi? Šobrīd pēc iespējas tiek apmeklēti koru koncerti - savējie tak jāatbalsta! Vienīgi tas, ka emocionalitāte dara savu, un asaras brīžam birst - tas pozitīvi gan, bet pašai par sevi reizēm smiekli nāk, ka tik veikli uz visu reaģēju. 
  • Sauļoties mums nav sanācis, un īpaši arī neplānoju, lai gan katram gadījumam krēms ir pa rokai. Un, līdz šim kaut kā veiksmīgi vai neveiksmīgi, manās brīvdienās, vienmēr ir bijis apmācies?!?
  • Arī kopumā īpaši nekādus krēmus neizmantoju, jo, man, viņi šķiet, turpat uz ādas arī paliek sēžam. 
  • Kā jau minēju, ēdu visu, kas aug dārzā un arī mežā, cieņā ir arī saldējums....un kādreiz arī šokolādes gabaliņš :) bet es domāju, ka tas manam svaram nekādu skādi nav nodarījis. Ko tad lai dara, ja dikti gribas? ;) Dzeru gan tikai ūdeni, un reizēm paniņas - neko vairāk nemaz negribas, tā kā ar nekādām receptēm palielīties nevaru. 
  • Valkāju kleitas un svārkus - tā jūtos labi un ērti; vēsākam laikam iegādātas tās tautā sauktās "prieka  bikses" - nu dikti ērtas, un izmērā ļoti pateicīgas. 
  • Bildēties līdz šim nav īpaši sanācis, bet tas noteikti tiks izdarīts, kad atkal būsim kopā ar tēti. 
  • Tieši pirms tēta aizbraukšanas bijām pie daktera, kur uzzinājām, ka gaidām meitiņu! Tas arī bija pats skaistākais šīs vasaras moments! Bet man patīk priecāties par visu! Par saulīti, par varavīksni, par pirmo meža zemeni un atrasto gaileni! Prieks un skaistums tiek atrasts visā! Vēl jo vairāk tāpēc, ka ar mani to izdzīvo un manas sajūtas saprot arī mana meitiņa! To es arī vēlētu visām topošajām māmiņām! Meklējiet prieku un skaistumu visur, pat vissīkākajās lietās mums apkārt! Jo tas darīs laimīgu gan Jūs pašu, gan arī Jūsos mītošo mazo dvēselīti!