Tiekamies sestdien Topošo vecāku konferencē! Reģistrācija no plkst.10:30

Tiekamies sestdien Topošo vecāku konferencē! Reģistrācija no plkst.10:30

01. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

17 lekcijas, meistarklases, jautājumu/atbilžu sesijas un vēl daudzas citas aizraujošas un izglītojošas nodarbes sagaidīs topošos vecākus  “Māmiņu Kluba” organizētajā vienas dienas konferencē “Gatavi mazulim”, kas norisināsies 6.aprīlī, viesnīcā “Semarah Lielupe” Jūrmalā plkst. 11.00 - 18.00. Programmā būs iekļauts viss, kas nepieciešams, lai maksimāli sagatavotos dzemdībām un jaundzimušā aprūpei kopā ar Latvijas vadošajiem speciālistiem.

https://www.bezrindas.lv/lv/konference-toposajiem-vecakiem-gatavi-mazulim/6121/

 

Konferences programmā “Māmiņu Klubs” apvienojis TOP tēmas un speciālistus, savas jomas galvenos ekspertus, lai sniegtu zinātniski pamatotu un padziļinātu informāciju par veselīgu grūtniecību, drošām dzemdībām, pareizu bērnu aprūpi un attiecībām ģimenēm.

Konferencē tiks gaidītas 150 topošās un jaunās ģimenes kā arī mātes un bērna veselības aprūpes speciālisti. Pavadīsim vienu dienu, klausoties lekcijas, apmeklējot meistarklases, uzdodot savus individuālos jautājumus speciālistiem, tikt pie jaukām dāvaniņām mazuļa kā arī baudot kopā pavadīto laiku skaistākajā Jūrmalas viesnīcā Semarh Hotel Lielupe!

Konferencē piedalīsies tādi speciālisti kā Diāna Zande, Klaudija Hēla, Aina Poiša, Liene Drauga, Kristīne Asonova, Inese Kampusa, Elita Svareniece, Sandra Lase, Katrīna Puriņa Liberte u.c. māmiņu iemīļoti eksperti, kas lasīs lekcijas un vadīs meistarklases, kā arī atbildēs uz individuāliem jautājumiem par grūtniecību un dzemdībām.

Biļetes

Biļetes Biļetes var iegādāties ar priekšapmaksu caur Maminuklubs.lv

45.00 EUR vienai personai, 57.00 EUR pārim. E-pasts uzziņām: sandra.livmane@maminuklubs.lv 

Seko līdzi konferences aktualitātēm Facebook Māmiņu Klubs

https://www.bezrindas.lv/lv/konference-toposajiem-vecakiem-gatavi-mazulim/6121/