Māmiņu Brokastis 10. aprīlī! Reģistrējies jau tagad!

08. Apr 07:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Brokastis ir jau kļuvušas par daudzu topošo un jauno vecāku ļoti gaidītu pasākumu, kas pulcē kuplu skaitu dalībnieku, tāpēc mums ir prieks pavēstīt - jau 10. aprīlī atkal tevi gaidīsim modes un izklaides centrā "Rīga Plaza"!

Māmiņu Brokastīs būsim sarūpējuši izglītojošu lekciju ciklu topošajiem un jaunajiem vecākiem, kā arī būs iespēja izmēģināt dažādus preču jaunumus, dalīties pieredzē un piedalīties konkursos, iegūstot vērtīgas balvas!

Reģistrējies Māmiņu Brokastīm jau tagad un līdzi uz pasākumu ņem gan savas draudzenes, gan arī vīru, jo Māmiņu brokastīs mīļi gaidīti arī tēti. Dalība pasākumā ir bez maksas!

  • 9.30 - Reģistrācija pasākumam
  • Mikrobiotas attīstība pirmajās 1000 dzīves dienā/ Farmaceite un uztura speciāliste Agnese Rudzīte
  • Mazuļa ādas kopšana/ Vecmāte Agnese Lemeševska
  • Parunāsim par iegurni!/ Sievietes veselības un iegurņa pamatnes fizioterapeite Ilvita Kārkliņa
  • Fermentful - augu kefīrs ikdienas rūpēm par zarnu mikrobiomu. Fermentful uzņēmuma dibinātāja un vadītāja Anda Penka
  • Lielā diskusija: Kā atgūt formu pēc dzemdībām
  • 11.45 - Konkursi, noslēgums
  • 12.15 - Māmiņu KINO seanss Apollo Kino Plaza, filma “Baltā dūja". Izdevīga cena - tikai 3,99 par 2 sēdvietām - mammai un mazulim!

REĢISTRĒJIES ŠEIT

Starp visiem, kuri būs apmeklējuši Māmiņu Brokastis martā, aprīlī, maijā vai jūnijā, vasaras sākumā izlozēsim vienu laimīgo, kurš tiks pie iespaidīgas dāvanas -  Lavazza A Modo Mio Desea kapsulu automāta un kapsulu komplekta možākiem rītiem! Palielini savas izredzes laimēt lielo balvu, apmeklējot Māmiņu Brokastis ik mēnesi!

Jūsu mīļāka itāļu kafija ir pieejama tagad arī kapsulu sistēmā - Lavazza prezentē jauno kafijas automātu un kapsulas!

Kļūsiet par īstu itāļu baristu savās mājās, kad vien vēlaties. Dizains, elegance un praktiskums vienā automātā, kas ir ideāli piemērots jūsu kafijas stūrītim.

***

Māmiņu Brokastīs sirsnīgi gaidītas būs arī māmiņas no Ukrainas, kurām būsim rezervējušas galdiņu un nodrošināsim tulkošanu. Lai pievienotos Māmiņu Brokastīm, aicinām sazināties ar Ukrainas māmiņu kluba koordinatori Rīgā – Margaritu (Watsapp +371 29576763), kura sniegs atbildes arī uz visiem jautājumiem.

Ukrainas māmiņu kluba aktivitātes tiek īstenots ar Eiropas Savienības fonda, Rīgas Domes un Māmiņu Kluba Labdarības fonda atbalstu.

Projekta finansējumu nodrošina Eiropas Savienība Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda ietvaros.