Kustību stunda topošajām māmiņām ar Ilvitu Kļaviņu: tiekamies!

Kustību stunda topošajām māmiņām ar Ilvitu Kļaviņu: tiekamies!

01. Dec 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kustības un fiziskās aktivitātes ir nepieciešamas arī tik skaistā laikā kā bērniņa gaidību laiks. Māmiņu Klubs aicina uz Kustību stundu topošajām māmiņām kopā ar jogas pasniedzēju Ilvitu Kļaviņu! Tas būs speciāls vingrojumu komplekss topošajām māmiņām, elpošanas treniņi un relaksācija, pozas, kas var noderēt dzemdību laikā un tas viss notiks jaukas mūzikas pavadībā un īpašā, komfortablā atmosfērā, kas piepilda ikvienu topošo māmiņu ar enerģiju un optimismu!

Muskuļu atslābināšanās, liekais svars, strijas - to visu varī arī nesastapt vai vismaz mazināt, ja vien regulāri nodarbosies ar fitnesu, kas piemērots tieši grūtniecēm. Vingrošana garantē veselību gan tev, gan mazulim, un tas tagad, gaidību laikā, ir sevišķi svarīgi.

Grūtnieču vingrošanu var un vajag apmeklēt jebkurā grūtniecības nedēļā, jo nodarbību vadītājs vienmēr ir tas, kas regulē katras topošās māmiņas slodzi, ņemot vērā gan viņas grūtniecības laiku, gan pašsajūtu.

20130926113613-36575.jpg

Gribi uzlabot un stiprināt savu fizisko un psiholoģisko stāvokli, veselību, ādas un muskuļu tonusu? Gribi stiprināt savu ķermeni, atbrīvoties no stresa un emocionālajiem pārdzīvojumiem? Apmeklē Kustību stundu Māmiņu Klubā visas grūtniecības garumā! Tas ir optimāls variants, kuram  pateicoties tu un tavs mazulis jutīsies daudz labāk gan gaidību laikā, gan pēc tam, kad mazulītis būs jau klāt. Varēsi vieglāk un harmoniskāk pārdzīvot dzemdības.

Šāda veida nodarbības garantē mundrumu un labu noskaņojumu!

Pateicoties elpošanas vingrinājumiem, kas apvienoti ar kustībām, bērniņš tavā puncītī iegūst vairāk skābekļa, barības vielu, vairāk kustas un dzimst, tātad - spēcīgāks un veselāks. Šo elpošanas vingrinājumu un kustību apvienojums ļaus arī tev vieglāk iet cauri grūtniecībai, ļaus tev labāk justies, kā arī - garantēs iespēju, ka tavs organisms ātrāk atjaunosies pēc dzemdībām.

Kustību stundas laikā ir ietverti:

- stiprinoši vingrojumi, kas palīdzēs novērst nepatīkamas sajūtas gaidību laikā;

- elpošanas vingrinājumi;

- jogas elementi;

- dzemdību pozas;

- relaksācijas vingrinājumi

Esi skaista un vesela gaidību laikā!

Kad notiek?

Trešdienās plkst. 14.30 līdz 15.30

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 8/€ 11,38 par nodarbību

PIESAKIES NODARBĪBAI ŠEIT!