KONKURSS: Pastāsti, kā Tev patika Māmiņu Kongress, un LAIMĒ!

28. Nov 2017, 16:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagājušajā sestdienā kopīgi pulcējāmies Jūrmalā pirmajā Māmiņu kongresā, kur visas dienas garumā jaunās ģimenes varēja smelties daudz noderīgas informācijas par bērnu aprūpi un veselību. Tāpat arī mammām bija iespēja veltīt mirklīti sev skaistumkopšanas procedūrās, bet bērniem – izdauzīties plašajā rotaļu zonā, bet kā punkts uz „i” lieliskai kopā būšanai bija izrāde par iemīļoto sunīti Pifu.

Vai arī Tu biji Māmiņu kongresā? Mēs ar lielāko prieku uzklausīsim Tavu atsauksmi, kas nākamos Māmiņu Kluba pasākumus mums palīdzēs radīt vēl lieliskākus!

Tepat komentāros pastāsti:

  • Vai Māmiņu kongresu apmeklēji viena, vai varbūt kopā ar ģimeni vai labāko draudzeni?
  • Kas bija galvenais iemesls, kāpēc nolēmi apmeklēt Māmiņu kongresu?
  • Vai pasākumā izdevās saņemt atbildes uz visiem jautājumiem, kurus vēlējies kongresā noskaidrot?
  • Kas Tev pasākumā patika vislabāk, bet kas varbūt traucēja, vai ko vēlētos, lai nākamajā reizē mēs uzlabotu?
  • Kādas aktivitātes papildus vajadzētu nākošajā kongresā?
  • Vai Tu ieteiktu nākamo Māmiņu kongresu apmeklēt arī citām topošajām māmiņām?

Starp visām komentāru autorēm 5.decembrī izlozēsim veiksminieces, kurām tiks noderīgas balvas!

BALVAS

Huggies® Elite Soft autiņbiksītes jaundzimušajiem

20171128134439-71426.jpg

***

Profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY

LIMFODRENĀŽAS ŽELEJA KĀJU TŪSKAS MAZINĀŠANAI 200 ml

Želeja grūtniecēm un zīdītājām palīdz risināt pietūkušu, nogurušu un smeldzošu kāju problēmu. Želejas sastāvs saudzīgi aizsargā vēnu un kapilāru veselību, tonizē vēnas un mazina kāju jutīgumu un pietūkumu.

20171128134656-69265.jpg

iieeva iieeva 03. Dec 2017, 01:23

Sveiki!
Tā kā nedaudz vairāk kā gadu esmu jaunā māmiņa un vēlme izkustēties no mājas, kamēr nav jāatgriežas darba vidē, vēl vairāk vilina, tad sarunāju kompānijai vēl savu draudzeni, kura ir pirmdzimtā gaidībās, kas veicinās plašāku pasākuma piedāvājumu izpēti, tad sestdienas brauciens uz Pirmo Māmiņu kongresu bija izlemts.
Lai gan bija liela drūzma, kas grūtniecēm bija droši vien nedaudz apgrūtinoši un bailīgi, lai nesavainotos, telpas bija sadalītas pa dažādām interesēm, līdz ar to katrs varēja izvēlēties sev aktuālo.
Atzīšos, ka tomēr mans galvenais iemesls pasākuma apmeklējumam, bija plašais loterijas balvu klāsts, tāpēc vispirms devāmies iegūt savus numuriņus. Ieteiktu nākamreiz izvietot norādes, kur atrodas lifts, jo ne es vienīgā nesu ratus lejā uz 1.stāvu.
Mēs vispirms devāmies uz lekciju zāli, lai klausītos sev (vairāk jau draudzenei) aktuālās tēmas. Tā kā turpat bija iespēja iepazīties ar produkciju un pakalpojumiem, tad varēja to darīt paralēli.
Lielākā daļa mani nesaistīja, jo dažādu firmu māneklīši un pudelītes jau ir izmēģinātas, toties topošajām māmiņām gan bija noderīgi, īpaši ja tuvojas ‘finišam’, kad viss ir aktuālāks. Pēc rindām varēja spriest, kur droši vien dod lielākus bezmaksas ‘labumus’. Man patika, ka lekcijas bija samērā īsas, kas deva iespēju arī ar viengadīgu bērnu noklausīties pilnu interesējošo lekciju. Mani vienmēr saista īstas, dzīvas pieredzes stāsti, tāpēc labprāt nākamreiz vēl vairāk gribētu dzirdēt piemērus no ‘tepat blakus’ dzīvojošu cilvēku izdzīvotās realitātes.
Tā kā savs bērns arī bija jāpalutina, devāmies uz spēļu laukumu. Tā kā viņš vēl bija stabils rāpotājs, tad meklēju vietu, kas ir gan atbilstošs viņam, gan kur ir mazāk bērnu. Bumbu baseinā varēja redzēt, kā aptuveni 7 gadus vecs bērns lecot bumbās uzlec virsū tajā paslēpušai ap 3 gadīgai meitenītei. Tāpēc ieteiktu nākamreiz varbūt nedaudz stingrāk nodalīt vecuma/interešu teritorijas, lai mazulis var drošāk rāpot un pavadīt laiku aktivitātēs. Saprotu, ka tas ir vecāku pienākums uzmanīt, bet pietiek ar vienu mirkli traumas gūšanai.
Lai gan loterijā balvas neieguvām (ieteiktu nākamreiz ‘rakties dziļāk’, kārtīgāk samaisīt, lai ir dažādāku ciparu kombinācijas), tomēr guvām pozitīvu dienas devu.
Katrā ziņā es šo Pirmo Māmiņu kongresa datumu 2017.gada 26.novembri neaizmirsīšu, jo vakarpusē mans dēliņš spēra savus pirmos patstāvīgos solīšus un nu ir ieskaitāms staigātājos!

iieeva iieeva 03. Dec 2017, 01:15

Sveiki!

Tā kā nedaudz vairāk kā gadu esmu jaunā māmiņa un vēlme izkustēties no mājas, kamēr nav jāatgriežas darba vidē, vēl vairāk vilina, tad sarunāju kompānijai vēl savu draudzeni, kura ir pirmdzimtā gaidībās, kas veicinās plašāku pasākuma piedāvājumu izpēti, tad sestdienas brauciens uz Pirmo Māmiņu kongresu bija izlemts.

Lai gan bija liela drūzma, kas grūtniecēm bija droši vien nedaudz apgrūtinoši un bailīgi, lai nesavainotos, telpas bija sadalītas pa dažādām interesēm, līdz ar to katrs varēja izvēlēties sev aktuālo.

Atzīšos, ka tomēr mans galvenais iemesls pasākuma apmeklējumam, bija plašais loterijas balvu klāsts, tāpēc vispirms devāmies iegūt savus numuriņus. Ieteiktu nākamreiz izvietot norādes, kur atrodas lifts, jo ne es vienīgā nesu ratus lejā uz 1.stāvu

SantaViksne SantaViksne 29. Nov 2017, 12:52

Uz māmiņu kongresu braucām visi kopā - ar vīru, meitiņu un bēbi puncī. Braucu, jo piedāvātās lekciju tēmas un aktivitātes šķita ļoti interesantas un noderīgas. Kā arī meita redzēja reklāmu māmiņu kluba TV raidījuma laikā un teica, ka viņa gribētu tur aizbraukt. Tad nu sestdienas rītā aizgājām vispirms visi trīs uz sonogrāfiju paskatījāmies uz mūsu punčbēbi un tad posāmies ceļā uz māmiņu kongresu.
Mums ar vīru ļoti patika Diānas Zandes lekcija. Ar interesi pētīju, kādas aktivitātes mazajiem tika piedāvātas Montesori rotaļu stūrītī, mums visiem ļoti, ļoti patika izrāde par Pifu. Meita bija sajūsmā par daudzajām dāvaniņām, ko saņēmām atbalstītāju stendiņos un par rotaļāšanos ar lego klučiem un smiltiņām Montesori stūrītī. Nedaudz nogurdināja, ka uz dažām aktivitātēm/stendiem bija jāgaida rindā. Šī iemesla dēļ neaizgājām uz veselības zāli. Kā arī viesnīcas restorāns šķiet nebija saplānojis savu darbu pareizi, jo diezgan ilgi gaidījām savas pusdienas.
Patika, ka lekcijas un atbalstītāju stendi atradās vienā zālē - stāvot rindā uz kādu no stendiem, varēja klausīties lekciju. Un patika organizācija , kad aktivitātes tika sadalītas pa vairākām zālēm un bija ļoti plašs aktivitāšu piedāvājums visām vēlmēm un interesēm. Kopumā ļoti jauks, vērtīgs un pārdomāts pasākums, ko noteikti ieteiktu apmeklēt visiem topošajiem un jaunajiem vecākiem.

Laura SeMa Laura SeMa 29. Nov 2017, 09:16

Labrīt!

Biju uz kongresu kā topošā māmiņa, kuras bērniņš nāks pasaulē martā un līdzi bija 9 mēnešu jaunā meitiņa un vīrs.
Iemesls kapēc vēlējāmies apmeklēt kongresu bija tāds, ka pēc pirmās grūtnecības jautājumu par grūtniecības norisi, bērna zīdīšanu, zīdaiņa pirmajiem mēnešiem pasaulē ir vēl vairāk nekā bija pirmstam. Un kongresu ar mūsu ģimenei aktuālajām tēmām gribējās apmeklēt laikam, lai potenciāli gūtu atbildes uz jautājumies, kas neizdevās ar pirmo meitiņu, sevišķi zīdīšanu.
Bet tākā lekcijiņas bija īsas protams uz visiem jatājumiem atbildi neguvām, bet uz daudziem, jo daudziem gan. Mūs interesēja tieši lekcijas un to saturs. Ar vīru spriedām, ka šīs lekcijas verēja būt garākas un saturīgākas, bet zāle bija viena, tapēc varbūt būtu iespēja turpmāk sadalīt pa divām zālēm, bet ilgākas šīs lekcijas, jo speciālisti forši un ir vērts klausīties.
Patika vislabāk tā organzētība, ka pa vairākām zonām, stāviem bija katram iespējams atrast kautko sev. Jāsaka ka visai pārdomāts pasākums un ar ļoti aktuāliem jautājumiem un pakalpojumiem jaunajiem vecākiem. Ir sīkums kas nepatika, bet tas nav no organizātoriem atkarīgs, tā ir cilvēku kultūra, kad vecāki pat ar saviem bebīšiem un zīdainīšiem rokas ir gatavi kā buldozeri tikt līdz kādai bezmaksas balvai, kastei un vairs nespēj garām ejošus vecākus kulturāli palaist. Bet ar pacietību viss sanāca. 😉
Citām māmiņām noteikti ieteiktu šo māmiņu kongresu, gan topošajām gan jau r palielākiem bērniem, jo darīt ko bija visiem. Kopumā ļoti labs un izcili organizēts māmiņu pirmais kongres, un priekš pirmā dodu 98 punktus no 100. 😀 Tas tā, nelielai izaugsmītei.

laachukinsh laachukinsh 29. Nov 2017, 08:22

Labrīt!
Māmiņu kongresu apmeklējām kopā ar vīru, topošo tēti mūsu pirmajam dēliņam. Abi ļoti priecājāmies par šādu iespēju, jo ar pirmo bērniņu pilnīgi viss ir jauns un interesants.
Galvenais iemesls, kāpēc apmeklējām, bija gan piedāvātā 4D USG, gan arī uzzināt atbildes uz vairākiem šobrīd interesējošiem jautājumiem par grūtnieces uzturu, medikamentiem/vitamīniem, tāpat arī par vingrošanu, dzemdībām un daudziem citiem jautājumiem. Pasākuma laikā gan visu nepaspējām uz vietas dzirdēt, jo ilgi nostāvējām rindā uz USG, kas bija mūsu prioritāte, bet tāpēc esam ļoti priecīgi, ka ir iespēja nedzirdētās lekcijas noskatīties mājaslapā. Jāpiekrīt, ka ļoti patika draudzīgā, aicinošā un atsaucīgā atmosfēra. Ļoti patīkams pasākums jaunajiem un vēl tikai topošajiem vecākiem. Mazliet traucēja lielās rindas, sanāca, ka visur ir jāpaspēj jau dienas sākumā, lai būtu cerība gan uz ilgāku USG (paldies dakterim, kurš tik ļoti centās pierunāt mūsu kautrīgo puiku parādīt sejiņu!), gan uz kādu dāvaniņu mazuļa un māmiņas sākuma komplektam, jo jau ap pusdienlaiku vairākos stendos dāvaniņas jau bija izķertas. Aktivitāšu, manuprāt, pilnīgi pietika, ieteikums būtu visiem runātājiem, dalībniekiem, lektoriem vārdu kartiņas kopā ar iestādi un amatu, citādi, ja nebija redzēta attiecīgā runātāja lekcija, bija grūti saprast, pie kura cilvēka īsti jāgriežas ar jautājumiem. Katrā gadījumā noteikti apmeklēsim arī nākamo kongresu gan paši, nu jau kopā ar mazo puiku, gan arī ieteiksim citām māmiņām kā ļoti jauku un vērtīgu pasākumu. 😀