KONKURSS: Gaidot Māmiņu Kluba Simtgades kongresu

KONKURSS: Gaidot Māmiņu Kluba Simtgades kongresu

19. Oct 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

24.novembrī Māmiņu klubs sadarbībā ar MFD Veselības grupu jau otro gadu pēc kārtas organizēs Māmiņu Kongresu, aicinot piedalīties labākos valsts speciālistus un uzzināt jaunākās tendences mātes un bērna veselības un aprūpes jomā.

Pasākuma gaitā visas dienas garumā gaidāmas lekcijas, meistarklases, demonstrācijas, radošās darbnīcas, izklaižu aktivitātes un vēl daudz kas cits. Un tas viss BEZ MAKSAS! Būs interesanti un aizraujoši visas dienas garumā gan topošajiem vecākiem, gan jaunajām ģimenēm un viņu bērniem.

Gaidot pasākumu, aicinām piedalīties konkursā:

  • Facebook atzīmē, ka Tu iesi uz Simtgades Māmiņu Kongresu 24.novembrī;
  • komentāros atzīmē draudzenes, ar kurām būtu forši kopīgi apmeklēt pasākumu;
  • Publiski dalies ar konkursa ierakstu.

 

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Tiekamies 24.novembrī Lielupe Semarah Hotels Jūrmalā, Bulduru prospektā 64/68

No plkst. 12.00 līdz 17.00.

Pasākuma programmai un jaunumiem seko līdzi Māmiņu Kluba Facebook lapā, kā arī portālā www.maminuklubs.lv

BALVU FONDS

YappySense SOFT BEIGE pleds

***

LEGO® DUPLO (10861) Manas pirmās emocijas

Palīdziet savam mazulim iemācīties atpazīt un saprast dažādas emocijas kopā ar šiem košajiem, saliekamajiem tēliem no LEGO® DUPLO® klučiem, kas īpaši radīti, lai būtu interesanti un droši mazajām rociņām. Pagrieziet divpusējos sejas klucīšus, lai izpētītu dažādas grimases, bet no divpusējiem stāstu klucīšiem radiet savu pasaku par noskaņojumiem un jūtām. Rotaļājoties ar šiem krāsainajiem klucīšiem, stundas paskries nemanot, turklāt attīstīsies bērna valodas prasmes.

*** 

LEGO® DUPLO (10867) Zemnieku tirgus

Izspēlējiet reālās dzīves notikumus ar LEGO® DUPLO® Pilsēta: tā ir atpazīstama pasaule ar modernām DUPLO figūrām! Mazuļi būs sajūsmā par ceļojumu uz Zemnieku tirgu un ar interesi uzzinās, kādus produktus tajā var iegādāties. Iemācījušies iepirkties tirgus stendā ar trīs DUPLO figūrām, viņi varēs salikt iepirkumus ģimenes automašīnā un doties prom. Ar šo komplektu būvēšana ir pavisam vienkārša, un tā veicina motorikas attīstību.

***

LEGO® DUPLO (10870) Lauku sētas dzīvnieki

Mazie dzīvnieku mīļotāji labprāt pieskatīs pašu izvēlētos lauku sētas dzīvniekus. Palīdziet novietot vistu sprostā, aizvest sivēnu un teliņu uz barotavu un pie ūdens spaiņa un noglaudiet draudzīgo kaķi! Pirmsskolas vecuma bērni bez grūtībām uzbūvēs vistu sprostu, un šādas darbības lieliski noderēs agrīno būvēšanas prasmju izkopšanā. Iekļautas četras dzīvnieku figūras.

***

Wooly Organic BIO kokvilnas mīkstais grabulītis mazuļiem - Zaķis

Konkursa uzvarētāji laimētās balvas varēs Māmiņu Kluba Kongresa laikā 24.novembrī.

Uzvarētājus izlozēsim un paziņosim 31.oktobrī.