Klaudija Hēla - lielisks speciālists, kas prot pateikt svarīgo vienkāršā un saprotamā valodā! Iesaku!

Klaudija Hēla - lielisks speciālists, kas prot pateikt svarīgo vienkāršā un saprotamā valodā! Iesaku!

21. Aug 2022, 07:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Kur vecāki un topošie vecāki visbiežāk atrod informāciju par dzemdību sagatavošanas kursiem? Protams, ka tieši Māmiņu Kluba mājaslapā, un par to esam ļoti priecīgi. Šeit gan jāatzīst, ka viss notiek pateicoties tieši jums, un tieši tam, ka dalāties cits ar citu informācijā - gan par to, ko uzzināt kursos un dažādās nodarbībās, gan par to, ka padodat ziņu par nodarbībām tālāk! Paldies jums par to! Šodien varam iepazīties ar topošās māmiņas Ilzes atsauksmi par dzemdību pozu nodarbību pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas!

Uz nodarbību - jau otro reizi!

Šo nodarbību apmeklēju jau otro reizi. Pirmo reizi apmeklēju 2,5gadus atpakaļ, kad gaidīju pirmo bērniņu. Kur toreiz uzzināju par šādu nodarbību īsti vairs neatceros. Domāju, ka maminuklubs.lv lapā meklējot topošo vecāku nodarbības.

Galvenie ieguvumi no nodarbības

  • Ieguvu atgādinājumu par to, kā jāelpo ar vēderu. Tas arī bija mans galvenais mērķis apmeklējot šo nodarbību. Jo pozas jau patiesībā nāk pašas no sevis dzemdību laikā. 
  • Klaudijas darbu vērtēju ļoti pozitīvi. Viņa ir cilvēks kam uzticos arī saistībā ar bērniņa attīstību. Viņa vienmēr māk nomierināt un iedvesmot. Arī šajā nodarbībā viens no ieguvumiem noteikti ir viņas pozitīvā enerģija.

Iesaku nodarbību arī citiem, jo -

 
Klaudija ir lielisks speciālists, kas prot pateikt svarīgo un prot izdarīt to vienkāršā un saprotamā veidā, iedodot sajūtu, ka viss kas notiek ir labi. Protams, ka ir arī tīri praktisks ieguvums topošajiem vecākiem, kuri gaida pirmo bērniņu - saprast, ka var dzemdēt arī ar prieku un ka dzemdētāja ir tā, kura nosaka kā dzemdēt. Un ka patiesībā arī dzemdēt var ne tikai pēc ārstu komandas uz dzemdību galda, bet sev pieņemamā un bērniņam draudzīgākā pozā. 
 
Šobrīd citas lekcijas vairs nav aktuālas. Patiesībā šī bija vienīgā lekcija, kuru apmeklēju tagad gaidot otro mazuli. Pārējo jau esmu vairākkārt parrunājusi ar savu mājdzemdību vecmāti. 
 

Ar sveicieniem,
Ilze

PIESAKIES ARĪ TU: Dzemdību pozu un elpošanas vingrinājumu nodarbība kopā ar Klaudiju Hēlu

Eksperts

Klaudija Hēla

fizioterapeite, PPII Māmiņu Kluba bērnudārzs vadītāja, topošā E. Pikleres pedagoģe
Klaudija Hēla Vecāku skolā