Kāds bija TAVS paņēmiens dzemdību ierosināšanai?

02. Jun 2017, 13:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mammas, kuras jau ir pasaulē laidušas mazuli, noteikti zina, kā tas ir gaidīt bērniņa piedzimšanu, kad viņš nez kādēļ kavējas un dzemdību speciālisti sāk runāt par to, ka varbūt būs jāiejaucas šajā procesā un dzemdības jāpasteidzina, kas mums mammām ne vienmēr šķiet tas vēlamais variants. Taču, kāpēc mazulīši mēdz kavēties un izvēlēties piedzimšanas datumu teju pēdējā brīdī?

Pastāsti, vai Tu esi mēģinājusi pasteidzināt dzemdības? 

Vai tas izdevās ar panākumiem?

Ja esi bērniņa gaidībās, uzraksti, vai būtu gatava šādu paņēmienu izmēģināt, lai ātrāk satiktu mazulīti?

Skaties Māmiņu Kluba raidījumu šajās sestdienā TV3 plkst.8:50 un uzzini citu mammu ieteikumus, kā pasteidzināt dzemdības+ uzzini,kas ir maģiskā dzemdību kokteiļa sastāvā un kā to pagatavot!

Ievas_mamma Ievas_mamma 02. Jun 2017, 16:47

Mīlēšanās - 5 minūtes pēc viss sākās. 😀

DianaGreidane DianaGreidane 02. Jun 2017, 16:28

Pirmo delinu ilgi,ilgi gaidiju. Nekas isti nelidzeja. Ta ka pirmo reizi visas sajutas ir jaunas un nezinamas, pie divainam sapem devos uz slimnicu, bet tas nebija istas. Tomer, ka slimnica noskaidrojas, mazais jau bija parstaigats. Tiesi taja diena biju pie arsta, kuta teica, ka vel drosi varu staigat. (Pec tam arstu nomainiju) . Nu ta ka process neaizgaja, nacas stimulet. Puika bija LOTI liels.😃
Otrs delins jau no 35 nedelas visu laiku manija. 37,6nedela otru reizi biju slimnica un galvenais arsts teica, ka puiselis ir jau 3.600 . Piedavaja vairs negaidit un stimulet. Ta ka puika jau bija liels un viss ok, izlemu piekrist.
Tagad gaidam masu un esam 36 nedela. Bet maza princese negrib griesties pareizi. Loti nevelos keizaru, tapec gribas mazliet ilgak pastaigat ar ceribu, ka tomer sagriezisies un varesu pati dzemdet. Kaut skiet un ir aizdoma, ka tik ilgi pati nedoma palikt. Pedejas dienas loti aktiva. 😀
Ta ka man abas dzemdibas ir stimuletas ar zalem, veletos piedzivot dabigu dzemdibu norisi.😀