Kā sākas krūts ēdināšana, un ar ko šajā procesā rēķināties

Kā sākas krūts ēdināšana, un ar ko šajā procesā rēķināties

18. Mar 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patiesībā, krūts ēdināšana sākas jau pirmajās minūtēs pēc dzemdībām, un šim procesam būtu jāgatavojas savlaicīgi, tāpēc topošajām māmiņām piedāvājam īpašu nodarbību, kurā iespējams gūt daudz teorētisko zināšanu par krūts ēdināšanas norisi jau mazuļa pirmajās dzīves dienās. Pie tam, dažreiz šis dabiskais process mēdz būt tik sarežģīts un sagādā māmiņām tik daudz raižu, tāpēc ir labi, ja esi savlaicīgi informēta un zini, kā rīkoties dažādās situācijās. 

PIESAKIES KRŪTS ĒDINĀŠANAS LEKCIJAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

Topošās māmiņas lekcijā varēs gūt atbildes uz dažādiem ar krūts ēdināšanu saistītiem jautājumiem, kā, piemēram, par to, kā vispār uzsākt zīdīšanu; kā šo procesu regulēt - pēc režīma vai pēc pieprasījuma. Uzzināsiet arī visu par piena sastāva īpatnībām, un, kā rīkoties, ja šķiet, ka piena ir par maz.

Mācīsies izprast arī ar krūti barojošas māmiņas ēdienkarti, jo arī tas ir svarīgi! Tāpat iemācīsies izprast, kas ir novecojis mīts un kas tomēr patiesība attiecībā uz krūts ēdināšanu. Vēl aicinātas uz lekciju arī visas topošās dvīnīšu un trīnīšu māmiņas, kas arī gūs atbildes uz jautājumiem par palīglīdzekļiem krūts ēdināšanas procesā, un kliedēs bažas par piena nepietiekamību, ja jāēdina vairāki mazuļi.

Par šiem un daudziem citiem jums svarīgiem jautājumiem par zīdīšanu topošie vecāki var iegūt atbildes krūts ēdināšanas lekcijā, ko vada piecu bērnu māmiņa, psiholoģe, krūts ēdināšanas speciāliste Diāna Zande.

Taujāta, kāpēc būtu jāapmeklē krūts ēdināšanas lekcijas Māmiņu Klubā, Diāna Zande atzīst: "Par savu galveno uzdevumu uzskatu iedrošināt topošos vecākus un  sniegt reālus ieteikumus, kurus izmantot, lai laiks, ko mazulis pavada pie krūts, ir gandarījuma un miera pilns. Aicinu piedalīties ne tikai topošās māmiņas, bet arī gaidošos tēvus, jo jebkurš process, kas notiek ar mazuli, skar abus vecākus un bieži vien tieši partnera atbalsts un zināšanas par zīdīšanu palīdz atrisināt sarežģītas situācijas."

Māmiņu Klubs piedāvā risinājumu jebkurā situācijā! Ja Tava zināšanu bagāža ir pietiekami plaša un vēlies noklausīties tikai lekciju par krūts ēdināšanu, tas ir iespējams!

Aicinām piedalīties arī topošos tētus!

PIESAKIES KRŪTS ĒDINĀŠANAS LEKCIJAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>