Jaundzimušā aprūpe - mīti un patiesība. Par to vairāk - Grūtnieču dienā!

Jaundzimušā aprūpe - mīti un patiesība. Par to vairāk - Grūtnieču dienā!

03. Jun 2016, 00:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošās māmiņas, gaidām jūs ciemos Grūtnieču dienā 8.jūnijā! Sagatavo arī tu jautājumus par jaundzimušajiem Neonatoloģijas māsu apvienības prezidentei, sertificēta bērnu māsai Elitai Svareniecei!  

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

13:15 - 14:15 Jaundzimušā aprūpe gadu gaitā ir mainījusies: mīti un patiesības šodien. Neonatoloģijas māsu apvienības prezidentes, sertificētas bērnu māsas Elitas Svarenieces jautājumu- atbilžu sesija.

Kad ģimenē ienāk bērniņš, jautājumi par un ap bērniņa aprūpi ir sevišķi daudz- vai izmantot briljanta zaļo nabiņas kopšanai, kad pirmo reizi bēbīti drīkst vannot, vai jaundzimušajam visu laiku rokās jābūt cimdiņiem, kā saprast, ka bērniņam mainīt autiņbiksītes un kad mazais vēlas ēst.. Šie ir tikai daži no jautājumiem, kas ir topošo māmiņu galvā, vienalga, vai ģimenē gaidāms pirmais bērniņš vai mājās jau gaida kāda atvasīte. Jaundzimušā aprūpes tendences mainās, tāpat mainās arī mūsu sabiedrība un pieņemtās normas.

Māmiņu Klubs nāk talkā, aicinot topošās māmiņas pievienoties Grūtnieču dienas lekcijai par jaundzimušo, lai uzzinātu, kas gadu gaitā ir mainījies, kādi mīti joprojām valda sabiedrībā un kas ir aktuāls saistībā ar jaundzimušā aprūpi.

Tiekamies Māmiņu Kluba Vecāku skolā jau 8.jūnijā!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>