Jauna valsts, gaidīšana un nesaprašana.

30. Aug 2016, 12:39 kristine1818 kristine1818

Sveiki! 

Rakstu un domāju, kā lai iesāk.

Tātad esmu mamma gandrīz jau astoņus mēnešus skaistai meitiņai-Emīlijai. 

Laiks gāja, un nolēmām ar draugu ka brauksim uz UK, nedaudz piepelnīties. Viņš aizbrauca kad mazulītei bija pieci mēneši, bet mēs kad palika seši, jo mūs vēl gaidīja pote.

Atlidojot šeit, abi runājām par nākotnes plāniem. Secinājām ka otru mazulīti planosim pēc kāda laika, kad Emīlija būs lielāka. Lai gan es klusībā gribētu pat tagad otru. Protams saprotam arī to ka nevar paredzēt kad tas notiks, jo pie Emīlijas netikam gandrīz deviņus mēnešus.

Tā arī mūsu dienas pagāja, viņš strādāja, es mājās ar mazo. Un tad sapratu ka manas dienas kavējas. Pēc grūtniecības man palika uzreiz regulārs cikls, jau zināju kad vajadzētu būt nākamām. Šomēnes bija jābūt 24.datumā, bet kad nesākās, pasmēju, ka gan jau stāvoklī. Gaidīju vēl vairākas dienas, bet nekā. Saku lai iet uz aptieku pēc testa. Atnes man testu, uztaisīt negatīvs. Nu labi, varbūt tiešām kavējas, varbūt tas ka cits ēdiens te tomēr un tas ietekmē-nezinu. Tik visas šīs dienas vēderā ik pa laikam kāds krampis iemetas. 

Tā kā, viņš nopirka testa iepakojumu kur iekšā bija divi testi, tad nu nolēmu šodien uztaisīt no rīta. Uztaisu, skatos-negativs. Nu neko, bet nedaudz jau kaitina tā neziņa kas notiek, ka nekas nesākas. Pēc tam skatos uz testu, un kaut kā pagrozot izliekas ka tur ir gaiša, gaiša līnija. Nesapārotu man acis melo vai kas? Varbūt zemapziņa liek to redzēt, jo es būtu priecīga par pozitīviem jaunumiem.

 

Varbūt kādai kas līdzīgs bijis? Un kas galu galā notika? :)

kristine1818 kristine1818 31. Aug 2016, 12:01 Minimami

Domāju nogaidīt. Biju pirkusi testu, kam rakstīts ka var taisīt pat 5dienas pirms MR, bet beigās izrādās, ka ļoti kļūdains. Digitālais pat parādot cik nedēļas ir, lai gan īstenībā ir daudz vairāk. Clear Blue.

kristine1818 kristine1818 31. Aug 2016, 00:35 Minimami

Te jau Anglijā ar ārstiem baigais murgs. Vispirms papīri jāaizpilda, tad jācenšas sazvanit lai tiktu pie ārsta, un tad tik varu nodot analīzes. Es jau labprāt rīt skriešus aizskrietu uz HCG, bet būs jāgaida.
Klusībā jau ceru ka būs, tik iekšēji nedaudz nomāc tas ka otra puse nav īsti gatavs otrajam jau. :/