Izbaudi gaidības un dzemdības ar jogu!

Izbaudi gaidības un dzemdības ar jogu!

03. Oct 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidībās uzplaukst ne tikai mūsu ķermenis, prāts un gars, bet arī jauna dzīvība, kas ir pats brīnišķīgākais, kas var notikt ar sievieti viņas mūžā. Kad gaidības tuvojas noslēgumam, tas vienmēr ir kaut kā jauna sākums - gaidāma ir mazulīša dzimšana. 

Gūsti prieku, informāciju un relaksāciju Māmiņu Klubā!

Nāc uz Aijas Dvinskas lekciju un uzzini visu par:

  • Kustībām, elpošanu un apzinātību kā ceļu uz mīlestības pilnām dzemdībām. Pozām un elpošanas tehnikām 3 dzemdību posmos. Izpratni par bērniņa dzimšanas fizioloģiju un jogiskajiem aspektiem.
  • Sievišķo enerģiju kā Ceļu uz sievietes laimi dzīvē un dzemdībās. Jogas mācību par to, kā sasniegt ekstātisku stāvokli, lai piedzīvotu varenu un intensīvu pieredzi, nevis sāpes.  Kā būt „uz citas planētas” un piedzīvot savu varēšanu un spēku?  To kā partneris var palīdzēt veidot mīlestības un laimes gaisotni? Kāpēc nē? Bet vai Tu teiktu „Nē”?

Redzēsi arī fragmentus no filmas „Orgasmic Birth”, kur sievietes dalās savā tiešajā pieredzē. To uzzināt un atklāt nekad nav par agru! Patiesībā, atbrīvoties no bailēm un nedrošības ir jo agrāk, jo labāk!

Nodarbības vadītāja Aija Dvinska ir jogas un grūtnieču jogas pasniedzēja, trīs bērnu mamma, jogas dūla apmācībā. Mācījusies Latvijā,  Anglijā un Indijā, bet visvairāk savās mājās.

PIESAKIES NODARBĪBAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

 

Māmiņu Klubs