Iepazīsties - Superbēbīša 2020 ģimene!

14. Jan 2020, 00:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākot no 12.janvāra turpmāk ik svētdienu Māmiņu Kluba TV raidījumos varēsim sekot līdzi Superbēbīša 2020 ģimenei, lai būtu klāt mazuļa gaidīšanas laikā, dzemdībās un sekotu līdzi, kā bērniņš līdz gada vecumam aug un attīstās.

Superbēbīša, kura nākšana pasaulē gaidāma februāra vidū, māmiņa Kristīne un tētis Edijs iepazinās pirms četriem gadiem internetā. Kā smejoties saka pati Kristīne, viņai iepatikusies Edija neatlaidība un spīts, savukārt Edijam interesants šķitis Kristīnes plašais dzīves skatījums un sportiskais gars. Pāris sevi raksturo kā aktīvus un reizē arī radošus cilvēkus.

Kristīnes darbs saistīts ar sabiedriskajām attiecībām, savukārt brīvajā laikā viņa izpaužas radoši, nododoties apakšveļas šūšanai, bet Edijam nav sveša mūzikas pasaule, jo viņa pamatdarbs saistīts ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, bet brīvajā laikā viņš spēlē grupā un orķestrī.

Pasaulē ierodamies mazo māsiņu gaida arī Superbēbīša 2020 četrgadīgais brālis Gustavs, kurš ir Kristīnes dēliņš no iepriekšējām attiecībām. 

Salīdzinot ar pirmo grūtniecību, Kristīne teic, ka no iepriekšējām gaidībām viņa paņēmusi pieredzi, un šī grūtniecība ir daudz aktīvāka. Kristīne iepriekš aizrāvusies ar taku skriešanu un peldēšanu, tāpēc arī gaidību laikā turpinājusi būt aktīva, apmeklējot ūdens aerobikas nodarbības un arī neaizmirstot par sevis palutināšanu.

Superbēbīša 2020 ģimeni raksturo plūstošs dzīves ritms un abpusējs atbalsts un sapratne, jo abi regulāri cenšas sevi attīstīt, atrast arī laiku sev.

Seko līdzi Kristīnes grūtniecībai, esi klāt dzemdībās un gada garumā ik svētdienu tiksimies TV raidījumos, lai būtu klāt ģimenei svarīgajos dzīves mirkļos!